ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Νέα διάψευση

Νέα διάψευση

27/08/2011
Νέα διάψευση
Τις νέες φήμες περί ενδιαφέροντος του Βαγγέλη Μυτιληναίου για εμπλοκή του με τα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Μάλιστα, επικαλείται συγκεκριμένο σημείο της χθεσινής ανακοίνωσης του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ στην οποία αναφέρεται στην πρόθεση της οικογένειας Βαρδινογιάννη να παραχωρήσει τις μετοχές, χωρίς όμως να υπάρχει μια ρεαλιστική λύση…

«Είμαστε αποφασισμένοι να παραδώσουμε το ποσοστό που κατέχουμε εφ' όσον βρεθεί μια βιώσιμη λύση που θα εξασφαλίσει μακροχρόνια το μέλλον της ομάδας. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να αντιμετωπίσει άμεσα την οριστική του διάλυση, οδηγούμενος στο Πρωτοδικείο, κάτι που σήμερα δεν φαντάζει πλέον καθόλου απίθανο.

Η κατάσταση αυτή, όπως διαμορφώνεται, δυσχεραίνει την εύρεση μιας ρεαλιστικής λύσης, αποτελώντας τροχοπέδη για να έρθουν κοντά στην ομάδα, ακόμη και αν υπήρχαν, άνθρωποι που θα ήθελαν να βοηθήσουν», αναφέρει στο συγκεκριμένο σημείο η χθεσινή ανακοίνωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη την οποία επικαλούνται οι άνθρωποι του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.
www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου