ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

«Δεν θέλουμε να κληρωθούμε με τον Ολυμπιακό»

«Δεν θέλουμε να κληρωθούμε με τον Ολυμπιακό»

25/08/2011
«Δεν θέλουμε να κληρωθούμε με τον Ολυμπιακό»
Την ελπίδα ο ΑΠΟΕΛ να αποφύγει στην κλήρωση του Champions League τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Διονύσης Χιώτης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Δεν θέλω να κληρωθούμε με τον Ολυμπιακό. Δεν θέλουμε να κοντραριστούν δύο ελληνικές ομάδες. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ελληνική ομάδα», δήλωσε ο τερματοφύλακας της κυπριακής ομάδας. «Σε κάθε περίπτωση θα θέλαμε να αποφύγουμε το ταξίδι στην Βαρκελώνη», πρόσθεσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Διονύσης Χιώτης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για την κλήρωση του Champions League

«Βλέπουμε τα γκρουπ δυναμικότητας και περιμένουμε να μας τύχουν κάποιες “καλές” ομάδες. Σε κάθε περίπτωση θα θέλαμε να αποφύγουμε το ταξίδι στην Βαρκελώνη! Οι υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση είναι ένα σκαλί πιο κάτω. Η Μπαρτσελόνα είναι καλύτερο να την βλέπεις στην τηλεόραση παρά να την αντιμετωπίζεις. Πάντως, όλες οι ομάδες είναι καλές. Πρέπει να κάνεις το τέλειο παιχνίδι για να αντιμετωπίσεις τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή τη Ρεάλ Μαδρίτης. Από το πρώτο και το δεύτερο γκρουπ δεν έχεις επιλογές. Πάντα υπάρχουν εκπλήξεις σε αυτές τις διοργανώσεις. Μία από αυτές ήταν οι καλές εμφανίσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Είχαμε τρεις ισοπαλίες και χάσαμε την πρόκριση στο Europa League, επειδή δεχθήκαμε ένα γκολ από την Ατλέτικο στο γήπεδό μας (σ.σ.: 1-1 είχε λήξει το ματς στην Κύπρο και 0-0 στην Μαδρίτη)».

Για τους στόχους του ΑΠΟΕΛ

«Δεν μπορούμε να βάλουμε στόχους, όταν παίζουμε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Παίζουμε με ομάδες μεγαθήρια και δεν μπορούμε να βάλουμε ως στόχο την τρίτη θέση. Θα παίξουμε και θα δούμε. Πάντως, στόχος μας είναι να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στη διοργάνωση. Αν είμαστε τυχεροί και έχουμε καλά αποτελέσματα,, τότε θα δούμε τι θα πετύχουμε τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη».

Για το επίπεδο του ΑΠΟΕΛ

«Εμείς σαν ομάδα έχουμε ξεφύγει από τα κυπριακά δεδομένα. Είμαστε ένα βήμα παραπάνω και αυτό φαίνεται από το ποδόσφαιρο που παίζουμε».

Για το ενδεχόμενο να υπάρξει ελληνοκυπριακή μονομαχία

«Δεν θέλω να πετύχουμε με τον Ολυμπιακό. Δεν θέλουμε να κοντραριστούν δύο ελληνικές ομάδες. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ελληνική ομάδα».

Για το μυστικό της επιτυχίας του ΑΠΟΕΛ

«Αυτό οφείλεται στην υπομονή που υπάρχει από τον κόσμο και τη διοίκηση σε εμάς και τον προπονητή. Δεν βιαζόμαστε στις κινήσεις μας. Ο κορμός της ομάδας είναι τρία χρόνια και ο προπονητής είναι στην ομάδα περίπου τέσσερα χρόνια. Χτίζουμε κάτι με πίστη και γερές βάσεις. Πολλά τα οφείλουμε στον προπονητή».

Για τους παίκτες που έφυγαν από την Ελλάδα και ζουν μεγάλες στιγμές στην Κύπρο

«Στην Ελλάδα δεν έχουμε υπομονή και κρίνουμε εύκολα. Ασκείται μεγάλη κριτική στους παίκτες από όλους. Μας αρέσει να κρίνουμε εύκολα και αυτό είναι το ελάττωμα και δεν κάνουμε αυτοκριτική. Αυτό πρέπει να αλλάξει κάποια στιγμή στην Ελλάδα. Από ό,τι φαίνεται ο Euro μας έκανε κακό και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα που έχουν οι ελληνικές ομάδες».

Για τον Αΐλτον και τον Μαρσίνιο που ξεχωρίζουν στον ΑΠΟΕΛ

«Ο Μαρσίνιο είναι ένας ποδοσφαιριστής που δύσκολα που βρίσκεις κάποιον με την ποιότητά του. Είναι πολύ καλός και μοιράζει κάθετες πάσες. Όσον αφορά τον Αΐλτον, όλοι οι φίλαθλοι στην Κύπρο αναρωτήθηκαν πώς ήρθε εδώ και παίζει στο πρωτάθλημα μας. Στην καλή του μέρα, δεν μπορεί να τον σταματήσει κανείς και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι με την Βίσλα».

Για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ

«Προχθές ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός και μας βοήθησε πάρα πολύ. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε ως ομάδα να παίζουμε με το δικό μας στυλ και αυτό γίνεται σε όλα τα παιχνίδι μας. Ποτέ ο προπονητής δεν θα μας ζητήσει να κάνουμε μεγάλες μπαλιές».
/www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου