ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Η... πρώτη 11άδα

Η... πρώτη 11άδα

27/08/2011
Τα φιλικά γίνονται για να βγάζουν τα συμπεράσματά τους οι προπονητές και να επισημαίνουν τα μειονεκτήματα της ομάδας. Παράλληλα όμως, όσο και... άχρηστα μοιάζουν σ' εμάς τους απέξω, δε μπορεί παρά να δεις αρκετά πράγματα παρατηρώντας προσεκτικά τα όσα συμβαίνουν.

Για παράδειγμα, οι παίκτες που συνηθίζουν να παίρνουν φανέλα βασικού στα φιλικά μιας ομάδας είναι ξεκάθαρο πως παίρνουν... κεφάλι αναφορικά με την ενδεκάδα των επίσημων αγώνων σε σχέση με τους άλλους. Κι αυτό, όσο και να θέλει να μην το παραδεχθεί ένας προπονητής, δεν παύει να είναι αλήθεια. Ο χρόνος συμμετοχής των παικτών στα φιλικά, λέει αρκετά πράγματα. Και ύστερα από τις σχετικές προσθέσεις, βγάλαμε κι εμείς τα δικά μας συμπεράσματα. Και όπως θα δείτε, δεν μας... ρίχνουν από τα σύννεφα όσα διαπιστώσαμε. Πρόκειται για πράγματα που, λίγο πολύ, γνωρίζουμε. Τι ξέρουμε; Ας τα δούμε...

Οι... πρωταθλητές

Κάθε άλλο παρά έκπληξη λοιπόν προκαλεί το ότι ο Φρανσουά Μοδέστο είναι ο παίκτης που έχει παίξει περισσότερο απ' τον καθένα ως τώρα στα εννέα φιλικά της προετοιμασίας. Ο Κορσικανός είναι από τους αγαπημένους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε και φαίνεται. Μέχρι τώρα ο Φρανσουά έχει παίξει σε 545 λεπτά και την πρώτη 11άδα συμπληρώνουν παίκτες που εμπιστεύεται ο προπονητής από πέρυσι αλλά και άλλοι, όπως ο Ουρτάδο, που πήραν τις ευκαιρίες τους αλλά δεν έπεισαν και γι' αυτό τίθενται, πλέον, στο περιθώριο ενώ είναι πιθανό να τους δοθεί εισιτήριο δίχως επιστροφή. Ο Κοστάντσο με 540 λεπτά είναι δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής και ακολουθούν οι Χολέμπας 528, Μαρκάνο 495, Μανιάτης 484, Φουστέρ 477, Μιραλάς 463, Ουρτάδο 403, Ριέρα 402, Αβραάμ 375 και Μέλμπεργκ 359.

Και οι άλλοι

Από εκεί και έπειτα, βλέποντας τους χρόνους συμμετοχής των υπολοίπων αντιλαμβανόμαστε ποιοι παίκτες έχουν αρέσει στον Βαλβέρδε από τους νέους και ποιοι δεν συμπεριλαμβάνονται στα αρχικά του πλάνα από τους παλιότερους. Υπάρχουν, φυσικά, και οι ειδικές περιπτώσεις παικτών που ήταν τραυματίες αρκετά και δεν πρόλαβαν να παίξουν όπως οι Τοροσίδης και Φέισα. Ας τους δούμε λοιπόν κατά σειρά και τους υπόλοιπους παίκτες και τους χρόνους συμμετοχής τους: Γκρμπιτς 354, Ιμπαγάσα 340, Χαβίτο 315, Πάντελιτς 287, Φετφατζίδης 279, Κατάι 275, Παπάζογλου 271, Τζιμπούρ 256, Βαλεριάνος 225, Δασκαλάκης 225, Φέισα 208, Τοροσίδης 174, Γκαλίτσιος 107, Ποτουρίδης 65, Μέγερι 45. Από τους τελευταίους λοιπόν Τοροσίδης, Φέισα και Ιμπαγάσα θα ήταν ψηλότερα αν δεν είχαν προβλήματα τραυματισμών. Ο Φετφατζίδης και ο Βαλεριάνος άξιζαν περισσότερες ευκαιρίες όπως και ο Παπάζογλου ο οποίος, ωστόσο, πρόλαβε να πείσει για τα καλά τον προπονητή του πως αξίζει πολλά.

www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου