ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ο Α. Μιράλης στο thrylos.gr

Ο Α. Μιράλης στο thrylos.gr

27/08/2011

Έγινε το σίριαλ της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου για το πόλο, με την... μπίλια να κάθεται τελικά στο Ν.Ο.Χ., που η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει δυνατές κινήσεις και θα παρουσιαστεί ισχυρός την φετινή σεζόν. Ο Ανδρέας Μιράλης αποτελεί το τελευταίο απόκτημα του Παναγιώτη Παππή στο Ναυτικό Όμιλο, με τον Ολυμπιακό να μην καταφέρνει τελικά να τον κάνει δικό του, αν και μέχρι τελευταία στιγμή φαινόταν να έχει το πάνω χέρι.

Ο ίδιος ο παίκτης μίλησε στο thrylos.gr για την πολύκροτη υπόθεση και αυτό που θέλησε πρωτίστως να τονίσει είναι: "Είμαι Ολυμπιακός και θέλω να το γράψετε αυτό... Ήθελα να παίξω στον Ολυμπιακό και δεν πάω στη Χίο εξαιτίας των χρημάτων. Είχα καλύτερη πρόταση από τον Ολυμπιακό και ο Μιχάλης Κουντούρης με πλησίασε πολύ όμορφα για να με φέρει στην ομάδα.

Μάλιστα, του ζήτησα και διαρκείας για να βλέπω την ομάδα στο Καραϊσκάκη. Πως λοιπόν γίνεται να μην είμαι Ολυμπιακός; Γιατί ακούω και διαβάζω ορισμένους που λένε ότι είμαι Παναθηναϊκός και τέτοια. Θέλω να ξεκαθαρίσω, λοιπόν, ότι είμαι Ολυμπιακός από μικρό παιδί, το ξέρουν όλοι αυτό. Εδώ περίμενα για εισιτήρια στις 6 το πρωί για παιχνίδια στο Καραϊσκάκη και λένε τώρα διάφορα".


Για το θέμα των τηλεφώνων που δέχτηκε αυτός και ο πατέρας του το βράδυ της Παρασκεύης, είπε πως δεν ξέρει ποιοι είναι αυτοί και δεν θέλει να πιστεύει ότι είναι Ολυμπιακοί, ενώ για το ποιος πήρε την απόφαση να πάει στη Χίο, απάντησε στο thrylos.gr: "Με έστειλε η διοίκηση του Πανιωνίου. Εγώ μέχρι τελευταία στιγμή ήμουν μεταξύ Ολυμπιακού και Χίου και δεν είχα πρόβλημα, όμως εκείνη αποφάσισε, διότι δεν μπορούσε ο Ολυμπιακός να της δώσει τα ανταλλάγματα που ήθελε εν αντιθέσει με τη Χίο. Δεν ήταν στο χέρι μου η τελική απόφαση...".
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου