ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ιακουίντα: "Γνωστή σε όλη την Ευρώπη"

Ιακουίντα: "Γνωστή σε όλη την Ευρώπη"

Ο πατέρας τους Βιντσέντσο Ιακουίντα, Τζουζέπε, μίλησε σε αθλητική εφημερίδα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον γιο του, τονίζοντας ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να παίξει στον Θρύλο που είναι γνωστή ομάδα σε όλη την Ευρώπη.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να κάνουν το "μπαμ" στην φετινή μεταγραφική περίοδο, έχοντας πλησιάσει έναν παίκτη του βεληνεκούς του Ιταλού στράικερ, Βιντσέντσο Ιακουίντα, ο οποίος θα δώσει μεγάλη ενίσχυση στην επιθετική γραμμή της ομάδας.
Η περίπτωση του είναι δύσκολη, καθώς ποδοσφαιριστές της κλάσης του 31χρονου επιθετικού δεν βλέπουν με καλό μάτι μια μεταγραφή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού μια τέτοια κίνηση φαντάζει πισωγύρισμα στην καριέρα τους. Ωστόσο σύμφωνα με τα λεγόμενα του πατέρα του υψηλόσωμου φορ, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον άσο της Γιουβέντους.

Ο Τζουζέπε Ιακουίντα, πατέρας του Βιντσέντσο, μίλησε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" τονίζοντας χαρακτηριστικά:

"Ο Βιτσέντσο δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να παίξει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Γιατί όχι; O Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη και γνωστή ομάδα σε όλη την Ευρώπη. Και έχει ένα πρόεδρο που φαίνεται να έχει μεγάλα σχέδια. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα που παίζει στο Champions League. Δεν νομίζω ότι θα έχει κανένα πρόβλημα".

Για τις επαφές μεταξύ του Ολυμπαικού και της "Βέκια Σινιόρα":

"Η αλήθεια είναι ότι εγώ λείπω από το Τορίνο αυτές τις μέρες. Έχω ακούσει ότι γίνονται συζητήσεις, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να τις κάνει ο μάνατζέρ το. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο".

Τέλος για τον μυικό τραυματισμό που ταλαιπωρεί τον Βιντσέντσο, ο Τζουζέπε Ιακουίντα είπε:

"Δεν είναι κάτι σοβαρό, είναι μυϊκός τραυματισμός. Έχει καλή ψυχολογία και περιμένει να επιστρέψει στις προπονήσεις. Και δείχνει να έχει μεγάλη όρεξη για μπάλα. Άλλωστε βρίσκεται σε μία εξαιρετική ηλικία (31 ετών) για ποδόσφαιρο".
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου