ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Δος ημίν σήμερον

Δος ημίν σήμερον 

24/3/2012

Δος ημίν σήμερον
Επιπλέον 1,25 εκατ. ευρώ αναζητεί η ΑΕΚ μέσα σε μια εβδομάδα για να καλύψει και τις τελευταίες υποχρεώσεις και να αποφύγει την τιμωρία αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με τους μετόχους (πρώην και νυν) να μη δείχνουν διάθεση να βάλουν άλλα χρήματα, αναζητούνται από αλλού έσοδα και η ΠΑΕ θα καταφύγει και πάλι στη λύση του δανείου, αφού οι φερόμενοι ως ανώνυμοι υποψήφιοι επενδυτές παραμένουν άφαντοι και ουδείς μπορεί να ποντάρει πάνω τους για τη σωτηρία της ομάδας.

Για να εκταμιευθεί το υπόλοιπο του δανείου από τον Αλ Σουντάιρι (μέσω του Ντέμη Νικολαΐδη), ήτοι 1,485 εκατ. ευρώ, η διοίκηση της ΠΑΕ προτίθεται να δεσμεύσει ως εγγύηση χρήματα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της επόμενης περιόδου, από τη στιγμή που μετά την προχθεσινή απόφαση της Σούπερ Λίγκας πιθανός αποκλεισμός από την UEFA δεν συνεπάγεται και τέτοιον από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ασφαλώς αυτό θα δυσχεράνει ακόμη περισσότερο τη θέση της ομάδας για την επόμενη περίοδο περιορίζοντας κι άλλο τα προσδοκώμενα έσοδα, ωστόσο αυτό που προέχει για τους ανθρώπους της διοίκησης είναι να αποφευχθεί ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός.

Μέχρι στιγμής η διοίκηση έρθει σε συμβιβασμό για τα οφειλόμενα με τους Μπαχά, Μαϊστόροβιτς, Μαντούκα, Γιάχιτς, Νασούτι, Χέρσι και Ματέος, ενώ έχει εισπράξει αρνητικές απαντήσεις από Χιμένεθ και Μπλάνκο, ενώ χρήματα οφείλονται σε Κέρκυρα, Πανιώνιο, Μπρέινταμπλικ και Πόρτσμουθ, όπως και σε μάνατζερ, για μεταγραφές. Σε αυτές τις ληξιπρόθεσμες οφειλές θα πάνε τα 1,25 εκατ. ευρώ που αναζητεί η ΑΕΚ. Εξάλλου, μέχρι την Τρίτη-βάσει και των δεσμεύσεων Δημητρέλου προς τους παίκτες-θα καταβληθούν στους παίκτες συνολικά λίγο πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ.

Σκέψεις για δύο θέσεις

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία για το αυριανό ματς με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (17:15). Ο Νίκος Κωστένογλου, που δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Βάργκας και Καράμπελα, καθώς και στον τραυματία Δέλλα, βρίσκεται σε δίλημμα για το ποιους εκ των Ρίκκα ή Χοσέ Κάρλος και Σιαλμά ή Κλωναρίδη θα χρησιμοποιήσει, με τους δεύτερους να έχουν το προβάδισμα για το κέντρο και τα δεξιά της επίθεσης αντίστοιχα. Για τις υπόλοιπες θέσεις δεν υπάρχουν αμφιβολίες: Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Κοντοές, Μανωλάς, Λαγός, Μάκος, Καφές, Λεονάρντο και Λυμπερόπουλος έχουν σίγουρη θέση στο βασικό σχήμα.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου