ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ε...ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...ΤΟΤΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ...ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ...

Ε...ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...ΤΟΤΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ...ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ...

 22/3/2012

 

Αληθεια εχω μια απορια...αφου ειναι αυτοι που γκρεμιζουν την Αθηνα και δεν ειναι Παναθηναικοι...γιατι οι υπολοιποι οπαδοι του Παο δεν τους κανατε ντου και να τους κανετε μαυρους στο ξυλο? γιατι δεν ερχονται και στο Καραισκακη να κανουν τα ιδια οι κακοι αντεξουσιαστες?και οχι μονο...σε κανενα αλλο γηπεδο της Ελλαδας εκτος αν παιζει ο ΠΑΟ εκει...για μενα αυτος ο Παναθηναικος πρεπει να γκρεμιστει και να φιαχτει ενας ολοκαινουργιος που να μην εχει μεσα κανενα απο τα λαμογια που υπαρχουν σημερα στην διοικηση αλλα και στους οπαδους τους ακομα κι εγω δεν θελω να βλεπω αυτην την κατασταση γιατι εκτιθεται ολοκληρο το Ελληνικο ποδοσφαιρο...ειτε μας αρεσει ειτε οχι....ακομα και μια βαρυτατη τιμωρια δεν θα εξυγιανει την βρωμοια και την σαπιλα μεσα σε αυτον τον ποδοσφαιρικο συλογο οσο υπαρχουν τα λαμογια που εχει για διοικηση (ο Θεος να την κανει διοικηση) οσο υπαρχουν οι βαζελοφυλαδες και τα βαζελοσαιτ που στηριζουν τις συγκεκριμενες  τακτικες και αλλα πολλα...τι να πω? ο Θεος να βαλει το χερι του και σεις το δικο σας να αλλαξετε οσα συμβαινουν στην ομαδα σας...

ΦΩΤΟ 1) ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΣΚΟΛ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?

ΦΩΤΟ 2) ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΑΚΑ????




διαβαστε την απολογια του Παο για τα επεισοδια στο ΟΑΚΑ

Γελάει ο κόσμος με την αστεία απολογία του Παναθηναϊκού, για τα τεράστια έκτασης επεισόδια που έκαναν οι οπαδοί των πρασίνων στο ΟΑΚΑ. Το "τριφύλλι" προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, σχολιάζοντας πως τα επεισόδια στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας τα έκαναν όσοι έκαναν φασαρίες και ζημιές στο Σύνταγμα! Ζήτησαν αναβολή, αλλά απορρίφθηκε.

"Αυτοί που έκαναν τα επεισόδια είναι οι ίδοι που κάθε λίγο και λιγάκι καίνε το Σύνταγμα. 100 μπαχαλάκιδες δούλευαν τα ΜΑΤ στο ΟΑΚΑ", ισχυρίστηκε η πλευρά του Παναθηναϊκού για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

"Στη θέση του ονόματος Γρηγορόπουλου βάλτε το όνομα μνημόνιο. Αυτά δεν τα έκαναν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Αυτά τα έκαναν μπαχαλάκηδες αναρχικοί", επέμειναν.

Στη συνέχεια υποστήριξαν ότι τα επεισόδια έγιναν περιμετρικά του γηπέδου. "Στον αγωνιστικό χώρο δεν έγινε τίποτα", σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Παρουσίασαν έγγραφο της Αστυνομίας

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν οι κύριοι Βαγγέλης Πέτσος και Γιάννης Κάρμης οι οποίοι παρουσίασαν έγγραφο της Αστυνομίας το οποίο είχε κοινοποιηθεί στην ομάδα το Σάββατο το μεσημέρι.

Σύμφωνα με αυτό την αποκλειστική ευθύνη για την περιφρούρηση του ΟΑΚΑ θα την είχε η Αστυνομία η οποία και ζήτησε  μέχρι τις 19:30 του Σαββάτου τα ονόματα όσων θα εργαστούν στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

Οι εκπρόσωποι των "πρασίνων" τόνισαν δε ότι σύμφωνα με το νόμο οι σεκιούριτι δεν μπορούν να ελέγξουν τους φιλάθλους. Τον έλεγχο μπορεί να τον κάνει μόνο η Αστυνομία.

Παράλληλα υποστήριξαν ότι το γήπεδο είναι ακατάλληλο γιατί δεν λειτουργούν οι κάμερες και δεν υπήρχαν τουρνικέ αφού η πολιτεία δεν δίνει λεφτά για να φτιαχτεί το ΟΑΚΑ:

"Μία εβδομάδα πριν από το ματς, όλοι οι ΠΑΕ, Πολιτεία, ΓΓΑ, Αστυνομία, κάναμε συσκέψεις για να υλοποιήσουμε ένα σχέδιο. Από πέρυσι τον Ιούλιο, είχαμε κάνει συζητήσεις για προβλήματα του ΟΑΚΑ, δεν λειτουργούν τα τουρνικέ, μισές κάμερες ήταν εκτός λειτουργίας και γι’ αυτό όλοι οι παρατηρητές το χαρακτηρίζουν ως ανασφαλές το γήπεδο

Όλα αυτά παραμένουν σε εκκρεμότητα, γιατί η ΓΓΑ δεν καλύπτει τα έξοδα και μάλιστα αναφέρει με έγγραφό της, ότι αν γίνουν και ζημιές, θα πληρώνει η κάθε ΠΑΕ. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ή η ΠΑΕ ΑΕΚ, ανάλογα με το ποιος είναι γηπεδούχος. Η Αστυνομία λοιπόν έρχεται και μας λέει ότι το Στάδιο θα προφυλαχθεί από το Σάββατο το μεσημέρι."

"Δεν έχει υποκειμενική ευθύνη ο Παναθηναϊκός"

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, για να υπάρξει αφαίρεση βαθμών από μία ομάδα πρέπει αυτή να έχει υποκειμενική ευθύνη για τα επεισόδια.

Όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στην συγκεκριμένη περίπτωση καθώς την ευθύνη την είχε αναλάβει από το Σάββατο η Αστυνομία.

"Ο Παναθηναϊκός δεν θα ανεχτεί να γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος και να πληρώσει τις παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας. Ζητάμε να εκτιμήσετε σοβαρά την υποκειμενική ευθύνη. Δεν μπορεί να κάνει καμία ΠΑΕ κάτι να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο γεγονός.

Το είπε και ο κ. Μώραλης σήμερα στο ΔΣ. Για να προχωρήσει η επιβολή κυρώσεων που προβλέπει το άρθρο 21 του ΚΑΠ (-3 βαθμοί στο φετινό πρωτάθλημα και -2 από τη διοργάνωση της νέας περιόδου) θα πρέπει να βρεθεί υποκειμενική ευθύνη. Πειθαρχική δίωξη Εισαγγελέα δεν μπορεί να ληφθεί ως στοιχείο, αφού είναι αντιγραφή της έκθεσης της Αστυνομίας."

Για να συνεχίσουν: "Ο κ. Μπιτσαξής δήλωσε ότι θα τιμωρηθεί σκληρά ο Παναθηναϊκός, προαναγγέλλοντας σκληρή τιμωρία για μάς. Μάλιστα, αμέσως από κάτω στην ίδια δήλωση, αναφέρει ότι ενώ τυπική ευθύνη φέρει ο Παναθηναϊκός για όσα συνέβησαν, δηλώνει ότι η Αστυνομία είχε τον έλεγχο του γηπέδου από το Σάββατο, αλλά και ο Υπουργός Πολιτισμού, κ. Γερουλάνος, είπε ότι οι ποινές που θα βάλουν, θα κριθούν η ΕΠΟ και η Super League τιμωρίες αντίστοιχες με αυτά που είδαμε στο γήπεδο.

Μάλιστα, ο ίδιος είπε ότι θα είναι ένα κρας τεστ του νέου νόμου, τη στιγμή που οι περισσότερες διατάξεις, θα έχουν ισχύ από τον Σεπτέμβρη. Όλοι αυτοί θέλουν να παρουσιάσουν ως λάφυρο την εξόντωση του Παναθηναϊκού για τον προεκλογικό αγώνα".

"Αδυναμία της Πολιτείας"

"Πριν δύο χρόνια, είχε μειοψηφήσει ένα μέλος σας για την απόφαση των επεισοδίων του αγώνα μας με τον Πανσερραϊκό. Τότε ήταν η δολοφονία του Γρηγορόπουλου. Τώρα είναι το Μνημόνιο. Αυτά που έγιναν θα μπορούσαν  μα γίνουν σε οποιαδήποτε εκδήλωση. Αυτοί που τα έκαναν, δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να έχει αντικειμενική ευθύνη ο Παναθηναϊκός.

Πρόκειται για αδυναμία της Πολιτείας να αντιμετωπίσει όλα αυτά σε έναν χώρο που ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει αντικειμενική ευθύνη. Θα μπορούσε να είχε γίνει οπουδήποτε αυτό το μπάχαλο. Ακόμα και στο Σύνταγμα. Θα γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται, γιατί δεν λύνεται το πρόβλημα με αυστηρές ποινές."

"Εκατό μπαχαλάκηδες δούλευαν τα ΜΑΤ"

"Οι οργανωμένοι δεν έχουν καμία σχέση με τους μπαχαλάκηδες, αναρχικούς και αντιεξουσιαστές που πήραν μέρος στα επεισόδια. Δεν κινήθηκαν ούτε κατά τη διακοπή, ούτε και στην ανάπαυλα. Όλοι αυτοί, μπήκαν με σκοπό να κάψουν το ΟΑΚΑ, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Ευθύνη της Αστυνομίας, διότι μπήκαν άτομα χωρίς να ελεγχούν.

Τους δούλευαν 100 μπαχαλάκηδες και τους έκαναν αντιπερισπασμό για να δημιουργούν επεισόδια. Είναι οι ίδιοι που καίνε την Αθήνα. Κάναμε ότι μπορούσαμε. Ασφαλώς μπορούσαμε λιγότερα απ’ όσα μπορούσε και έπρεπε να κάνει η Αστυνομία. Να τιμωρήσουν αυτούς που φταίνε. Δεν θα δώσουν χαριστική βολή στον Παναθηναϊκό. Πολύ λόγος έγινε για τα μπιτονάκια. Ας μας πει η Αστυνομία από πού προήλθαν.

Γιατί δεν λέει ότι ήταν από τα τρακτεράκια που κουρεύουν το γκαζόν; Γιατί η Αστυνομία επιτέθηκε στην μεγάλη μάζα της Θύρας 35".

Ζήτησαν αναβολή

Να σημειωθεί ότι στην αρχή της εκδίκασης, οι κύριοι Πέτσος και Κάρμης ζήτησαν αναβολή γιατί το κατηγορητήριο ήταν μεγάλης έκτασης, όπως αυτό της Αστυνομίας. Ωστόσο απορρίφθηκε.

Στο τέλος δε της απολογίας τόνισαν χαρακτηριστικά ότι πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί που φταίνε.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου