ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

BΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ (photos)

 BΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ (photos)

 23/3/2012

Επίτιμο μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων ανακυρήχθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας, στο Κρητικό νυχτερινό κέντρο «Ομαλός», σε μια κίνηση εκτίμησης και ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπό του,  για το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελεί.
981410
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μανώλης Πατεράκης βράβευσε τον Κο Μαρινάκη παραδίδοντάς του έναν τιμητικό πάπυρο σφραγίζοντας με αυτό τον τρόπο την ανακήρυξή του σε μέλος της Ομοσπονδίας.
Στον ευχαριστήριο σύντομο λόγο του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συγκινημένος είπε: «Είναι τιμή για μένα και νοιώθω έτσι απο μικρός, όταν βρίσκομαι κοντά στους συντοπίτες μου!»

Νωρίτερα ο γνωστός γιατρός Γιάννης Κριαράς που προσφώνησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έκανε μια αναδρομή στην πορεία της ζωής του απο παιδί, χωρίς να παραλείψει να συνδέσει την μέχρι σήμερα πορεία του με τη μεγάλη του αγάπη τον Ολυμπιακό!
Στην ομιλία του ο κος Κριαράς αναφέρθηκε ακόμα στην επιχειρηματική δραστηριότητα του κου Μαρινάκη τονίζοντας την δραστηριοποίησή του με απόλυτη επιτυχία στο χώρο της ναυτιλίας ενώ ιδιαίτερη ανφορά έκανε  και στις εισηγμένες εταιρείες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Ιδιαίτερη συγκίνηση στον πρόεδρο του Ολυμπιακού προκάλεσε η αναφορά του κου Κριαρά στη χρονική στιγμή που ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ανέλαβε την προεδρία του Ολυμπιακού, με τον ομιλητή να λέει χαρακτηριστικά οτι σε μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα, είχε το σθένος να πάρει το πηδάλιο και να την επαναφέρει στο δρόμο του θριάμβου δυναμώνοντας και μεγαλώνοντάς την!
«Δουλεύει για την Ελλάδα και έχει περίσσευμα καρδιά και ψυχής που τη μοιράζεται χωρίς τυμπανοκρουσίες όπου υπάρχει ανάγκη» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο ομιλητής!
Η εκδήλωση πάντως παρουσίασε  ξεχωριστό ενδιαφέρον και για έναν ακόμη λόγο. Είναι η πρώτη φορά, μετά από πολλούς μήνες, που βρέθηκε στο πάλκο ο αγαπημένος φίλος του προέδρου του Ολυμπιακού, Μανώλης Κονταρός.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου