ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ο "Βράχος" δένει στο λιμάνι

Ο "Βράχος" δένει στο λιμάνι 

 23/3/2012 

 


Ένας παίκτης-κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, ένα αστέρι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ένας άριστος χαρακτήρας και επαγγελματίας.

Ο λόγος φυσικά για τον Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος αγωνίζεται εδώ και τρία χρόνια με την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα, προσφέροντας τα μέγιστα στον πρωταθλητή! Τεράστια η κλάση του, μεγάλη η προσφορά του και ουδείς θέλει να τον δει να αποχωρεί στο τέλος του καλοκαιριού.

Πρόθεση του Ολυμπιακού είναι η παραμονή του διεθνούς Σουηδού άσου για τουλάχιστον ένα ακόμη χρόνο και για το λόγο αυτό τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση της διοίκησης με το μάνατζέρ του, ώστε να συζητήσουν οι δυο πλευρές την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Θρύλος θέλει να τον κρατήσει, ο ίδιος γουστάρει να παίξει και άλλη χρονιά στον "αυτοκράτορα"΄, επομένως υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για να υπάρξει συμφωνία και ο "Βράχος" να παραμείνει στο ρόστερ των Πειραιωτών μέχρι το καλοκαίρι του 2013.

Θα ακολουθήσουν συζητήσεις και για άλλους παίκτες όπως οι Μοδέστο και Ιμπαγάσα, αλλά πρώτος τον χορό θα σύρει ο Μέλμπεργκ. Άπαντες θέλουν να μείνει στην ομάδα και σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν οι διοικούντες.
 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου