ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Παίρνουν χρήματα!

Παίρνουν χρήματα! 

23/3/2012

Παίρνουν χρήματα!
Επιτέλους χρήματα για τους παίκτες της ΑΕΚ! Μετά από τόσους μήνες αναμονής και υπομονής σήμερα έχει δεσμευτεί η διοίκηση της ομάδας να βάλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών ένα μέρος των οφειλομένων.

Πρόκειται για την πρώτη δόση που θα λάβουν οι παίκτες από τα οφειλόμενα, ενώ βάσει των όσων έχουν υποσχεθεί οι διοικούντες στην επόμενη εβδομάδα να υπάρξει νέα κατάθεση στους λογαριασμούς και μάλιστα ενός μεγάλου ποσού.

Μέχρι τώρα η διοίκηση της ΠΑΕ δεν έχει λάβει τα 3,6 εκατομμύρια ευρώ που χρειάζονται για να αποφευχθεί η τιμωρία από την UEFA. Ωστόσο, οι διοικούντες επέλεξαν να δώσουν χρήματα στους παίκτες με πρόθεση να σταματήσουν οι διαμαρτυρίες από την πλευρά των ποδοσφαιριστών για να βελτιωθεί λίγο το κλίμα στα αποδυτήρια.

Η διοίκηση μέχρι τώρα έχει λάβει 800.000 ευρώ από τις καταθέσεις κάποιων μετόχων και άλλες 300.000 ευρώ από τη χορηγία της Σούπερ Λίγκας με τον ΟΠΑΠ.

Έχει δώσει 250.000 ευρώ στην εφορία και άλλες 150.000 ευρώ για άλλες υποχρεώσεις. Έτσι σε πρώτη φάση οι ποδοσφαιριστές θα μοιραστούν περίπου 300.000 ευρώ. Την επόμενη εβδομάδα αναμένουν και τα χρήματα που έχει υποσχεθεί ο Νίκος Νοτιάς για να συνεχίσουν τις πληρωμές.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου