ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ίβκοβιτς: "Με είπαν Σέρβο δολοφόνο"

Ίβκοβιτς: "Με είπαν Σέρβο δολοφόνο"

Έξω φρενών με τους οπαδούς της Σιένα ο Ίβκοβιτς. "Μας έφτυναν και μας έριχναν κέρματα. Ήταν οργανωμένο. Δεν υπήρχε προστατευτικό τζάμι. Με είπαν Σέρβο δολοφόνο, δίχως να προκαλέσω".
Εκνευρισμένος ήταν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς με την απρεπή συμπεριφορά των οπαδών της Σιένα στο γήπεδο. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο "Ντούντα" δεν στάθηκε τόσο στο παιχνίδι, όσο στην επίθεση που δέχτηκε η ερυθρόλευκη αποστολή κατά την διάρκεια του αγώνα στον πάγκο της, καθώς αρκετοί Ιταλοί φίλαθλοι έφτυναν και πέταγαν αντικείμενα στους Πειραιώτες, ενώ δεν υπήρχε ούτε καν προστατευτικό τζάμι. "Χάσαμε για μία λεπτομέρεια", είπε για το ματς ο προπονητής του Ολυμπιακού.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είπε για το ματς: "Αυτό το παιχνίδι ήταν όμοιο με το πρώτο, αλλά νομίζω ότι είχαμε καλύτερο έλεγχο την Τετάρτη. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο και τα τρία φάουλ των Χάινς και Ντόρσεϊ μας στοίχισαν. Το δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε πολύ με το δεύτερο ημίχρονο της Τετάρτης. Χάσαμε για μια λεπτομέρεια, ένα σουτ, ένα ριμπάουντ. Είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα μου γιατί δείξαμε χαρακτήρα ως το τελευταίο δευτερόλεπτο και πιστεύω ότι θα είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια.

www.redplanet.gr/
Για την απρεπή συμπεριφορά των οπαδών της Σιένα, τόνισε: Δεν ξέρω γιατί για δεύτερη χρονιά τα ίδια πρόσωπα μας φτύνουν και μας ρίχνουν κέρματα. Πιστεύω ότι είναι οργανωμένα. Στην Ισπανία μας περιμένουν να υπογράψουμε αυτόγραφα, στην Τουρκία που ξέρετε τις σχέσεις μας περίμεναν να μας χειροκροτήσουν. Σήμερα έπαιρνα την πετσέτα για να καθαρίσω τις φτυσιές.

Δεν υπήρχε προστατευτικό τζάμι. Έχω φίλους σ΄όλη την Ιταλία αλλά αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω. Πείτε μου αν έκανα εγώ κάτι λάθος για να σταματήσω να το κάνω. Είδατε ότι η συμπεριφορά μου ήταν κακή; Με είδατε να προκαλώ κανένα; Οι ίδιοι άνθρωποι με έλεγαν Σέρβο δολοφόνο.

Η Ιταλία είναι στην καρδιά μου, συγνώμη για την αντίδραση μου αλλά αισθάνομαι πολύ άσχημα. Ακόμα κι αν είχαμε κερδίσει θα έλεγα τα ίδια. Με τους παίκτες και τους προπονητές δεν έχουμε κανένα παράπονο Περιμένω πολύ δύσκολα και ποιτοτικά παιχνίδια στη συνέχεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου