ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Έξι πιθανοί αντί-Ιμπαγάσα (videos)

Έξι πιθανοί αντί-Ιμπαγάσα  (videos)

23/3/2012

Ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς βρίσκεται εδώ και περίπου μια εβδομάδα στην Αργεντινή με κύριο σκοπό να τσεκάρει περιπτώσεις μεσοεπιθετικών οι οποίοι θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον Αριέλ Ιμπαγάσα στη μεσαία γραμμή του Θρύλου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρωταθλητή», έχει ήδη σημειώσει στο μπλοκάκι του έξι ονόματα ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να απασχολήσουν για τα καλά τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι από την χώρα του τάνγκο, αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Αργεντινός άσος.

Πρώτος στη λίστα του Μπαρμπαλιά είναι ο Κρίστιαν Τσάβες, 25 ετών, ο οποίος παίζει στην Μπόκα Τζούνιορς. Η τιμή του ανέρχεται στα 2,5 εκ. ευρώλ, έχει 109 συμμετοχές και πέντε γκολ..



Εν συνεχεία, έχουμε δυο παίκτες της Βελέζ Σάρσφιλντ και ο λόγος γίνεται για τον Αουγκούστο Φερνάντεζ και τον Έκτορ Καντέρος, με τον δεύτερο να είναι δυο φορές διεθνής με την εθνική Αργεντινής. Πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και οι δυο, στέκονται άνετα στον Ολυμπιακό.





Από εκεί και πέρα, έχουμε τον Γκουιντίτο Πιζάρο της Λανούς, ο οποίος κοστολογείται στα 3 εκ. ευρώ, ενώ έχει τσεκάρει και την περίπτωση του Ιβάν Μαρκόνε της Άρσεναλ Σαράντι, που κοστίζει τα μισά και παίζει τόσο ως 10άρι όσο και στα δεξιά. Άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση και αυτός, με τα χρήματα να μην είναι απαγορευτικά.



Τέλος, η περιλαμβάνει και το όνομα του Τζιοβάνι Μορένο της Ρασίνγκ, ο οποίος  κοστίζει 4 εκ. ευρώ και το όνομά του είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τον πρωταθλητή Ελλάδας.


www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου