ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Τα λέει με Μακούν ο πρόεδρος

Τα λέει με Μακούν ο πρόεδρος 

 23/3/2012

Δανεικός μέχρι το καλοκαίρι είναι ο Ζαν Μακούν στον Ολυμπιακό και για το λόγο αυτό θα πρέπει σιγά σιγά να δουν στην διοίκηση το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του. Πρόθεση των Πειραιωτών είναι να μείνει ο Καμερουνέζος αμυντικός μέσος λόγω του ότι έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία μέχρι σήμερα, έστω και αν δεν έχει καπαρωμένη θέση βασικού και έχει βγάλει και ένα σοβαρό τραυματισμό. Ο καλός παίκτης φαίνεται και ο Μακούν είναι τέτοιος.

Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να μείνει στην ομάδα, όμως θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του, οι οποίες ανέρχονται στο 1,5 εκ. ευρώ. Με αυτά τα λεφτά αποκλείεται να υπογράψει συμβόλαιο, κάτι που γνωρίζει καλά και ο ίδιος, γι' αυτό και είναι πρόθυμος να συζητήσει με την διοίκηση σε νέα βάση.

Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής είχε ήδη μία πρώτη κουβέντα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς πριν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ανέβηκε στη σουίτα του προέδρου και συμφώνησαν να τα ξαναπούν μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο ίδιος μάλιστα θα πιέσει και την Άστον Βίλα να ρίξει τις απαιτήσεις της και μένει να φανεί στην πράξη το τι θα γίνει.

Μετά το ματς με τον ΟΦΗ έκανε και τις ακόλουθες δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου: «Είμαι χαρούμενος στην ομάδα, είμαστε κοντά στο πρωτάθλημα κι αυτό είναι το σημαντικό. Από την πλευρά μου, περιμένω το ραντεβού με τη διοίκηση. Περιμένω την ομάδα να κουβεντιάσουμε».

Για τη ρεβάνς με τον ΟΦΗ, είπε: «Στην Κρήτη περιμένουμε ότι θα συναντήσουμε μεγάλη πίεση, αλλά μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτήν. Έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να πάμε εκεί, να σκοράρουμε και να πάρουμε άλλη μια νίκη. Και ο ΟΦΗ, άλλωστε, θα κυνηγήσει περισσότερο το γκολ, προκειμένου να κυνηγήσει από την πλευρά του την πρόκριση».
 
www.thrylos.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου