ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Δύο αγωνιστικές σε Πέπε

Δύο αγωνιστικές σε Πέπε

24/3/2012
Δύο αγωνιστικές σε Πέπε

Ποινή δύο αγωνιστικών επιβλήθηκε στον Πέπε, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση έβρισε τον διαιτητή Παράδας Ρομέρο μετά το ισόπαλο 1-1 της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ». Αντίθετα, ο Σέρχιο Ράμος που είχε αποβληθεί στον ίδιο αγώνα δεν θα τιμωρηθεί, καθώς η αρμόδια επιτροπή της ισπανικής ομοσπονδίας αποφάσισε να ακυρώσει τη μία από τις δύο κίτρινες κάρτες που δέχτηκε στον αγώνα κι έτσι θα είναι διαθέσιμος για το ματς του Σαββάτου με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Μεσούτ Εζίλ, που αποβλήθηκε μετά το γκολ της ισοφάρισης που δέχτηκε η Ρεάλ (χειροκρότησε ειρωνικά τον διαιτητή για την αποβολή του Ράμος) και θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τους Βάσκους. Εξάλλου, ποινή δύο αγωνιστικών εκτός πάγκου επιβλήθηκε στον συνεργάτη του Ζοσέ Μουρίνιο, Ρουί Φαρία, που αποβλήθηκε για διαμαρτυρία για τέταρτη φορά τη φετινή περίοδο.

Παράλληλα, η ομοσπονδία αποφάσισε να μην δώσει συνέχεια στην καταγγελία που έκανε η ένωση διαιτητών κατά του Ζεράρ Πικέ μετά το όσα είχε δηλώσει ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα για την αποβολή του στον αγώνα με τη Σπόρτινγκ Χιχόν.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου