ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

«Τρελά» λεφτά στις ομάδες από την UEFA!

«Τρελά» λεφτά στις ομάδες από την UEFA!

22/3/2012

«Τρελά» λεφτά στις ομάδες από την UEFA!
Αναμφισβήτητα η Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων και ο πρόεδρός της, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε θα πρέπει να αισθάνονται ιδιαίτερα δικαιωμένοι, καθώς βγήκαν νικητές από το «μπρα-ντε-φερ» με την UEFA.

Στα 100 εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να φτάσει το ποσό των αποζημιώσεων που θα λάβουν οι σύλλογοι της «γηραιάς ηπείρου» για τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών τους με τις εθνικές ομάδες στο EURO 2012. Το ποσό αυτό θα ξεπεράσει τα 150 εκατ. για τη διοργάνωση του 2016!

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών έκλεισε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας στην Κωνσταντινούπολη και εκτός από την υπογραφή του Γερμανού πρώην ποδοσφαιριστή, φέρει και εκείνη του Μισέλ Πλατινί, ο οποίος δεν δίστασε να αστειευθεί για το πάθος με το οποίο ο Ρουμενίγκε πάλεψε για αυτήν την απόφαση:
«Μερικές φορές είχα την εντύπωση πως για σένα όλα ήταν όπως παλιά και στα παιχνίδια Γαλλία-Γερμανία», του είπε ο πρόεδρος της UEFA απευθυνόμενος στον ομόλογό του της ECA, ο οποίος από την πλευρά του τόνισε:

«Πρόκειται για μια ιστορική ημέρα. Με αυτήν την απόφαση η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία ξεκάθαρα το ρόλο και τη σημασία των συλλόγων, καθώς και την ουσιαστική συμβολή τους στις επιτυχίες των εθνικών ομάδων», υπενθυμίζοντας παράλληλα πως στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 το 75% των ποδοσφαιριστών αγωνιζόταν σε ευρωπαϊκό σύλλογο.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου