ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

«Ένα αστέρι είναι κρυμμένο»

...Ένας παίκτης πολλά υποσχόμενος...

Εχθές γνωστή σε όλους μας εφημερίδα αναφερόταν σε ένα άρθρο της για την ύπαρξη κι άλλου «Φέτφα» στον Ολυμπιακό και ο λόγος ήταν για τον νεαρό, γνωστό σε όλους, Άρη Σοϊλέδη, που αυτή τη στιγμή παίζει δανεικός στον ΟΦΗ για να πάρει κάποιες ώρες συμμετοχής… πράγμα βέβαια που δεν έχει γίνει εφόσον ο προπονητής του τον έχει βάλει σε ένα παιχνίδι και αυτό ως αλλαγή!

Είναι πολύ άσχημο, προσωπική μου άποψη, να γίνονται χαρακτηρισμοί και να μπαίνουν ταμπελάκια τύπου «Μέσι-Φέτφα» και τώρα «Φέτφα-Σόλε». Ο καθένας έχει γράψει και γράφει την δική του ιστορία πάνω στο γρασίδι και τα χαρίσματα του καθένα είναι διαφορετικά. Συγκεκριμένα τώρα ο Άρης Σοϊλέδης είναι ένας καταπληκτικός παίχτης, αριστεροπόδαρος, μεγάλο ποδοσφαιρικό κεφάλαιο τού Ολυμπιακού μας και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, παίχτης πολλά υποσχόμενος και όπως είπε και ο Βερμιουλεν "Δεν βρίσκεις εύκολα παίκτη με τέτοιο αριστερό πόδι, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό."

Εχθές είχαμε και το παιχνίδι στην Τρίπολη της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Τσεχίας στην οποία οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 2-0. Ο Σοϊλέδης μπήκε αλλαγή στο 66’ στη θέση του Φουρτούνη και δημιούργησε κάποια προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα,η ψυχολογία φυσικά όμως των παιχτών δεν ήταν και η ιδανική μιας και έπρεπε το μέχρι εκείνη τη στιγμή 0-1 να το γυρίσουν σε 5-1. Ο «Σόλε» έπαιξε πολύ επιθετικά, έκανε δύο πολύ σκληρά φάουλ με αποτέλεσμα να αντικρίσει λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού (89’) και δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί, πράγμα που δε μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα ο νεαρός αριστερός χαφ… ίσως η συμπεριφορά του να είναι και αντίδραση σε ευκαιρίες που δεν του έχουν δωθεί… πάντως είναι κρίμα όπως και να το δεις, ποδοσφαιριστές της δικής του κλάσης να χαθούν γιατί έχουν πολλά να προσφέρουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

….ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ...

ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ…


Παγκαλή Παναγιώτα

2 σχόλια:

  1. Πολυ καλο θεμα Γιωτα και καλα εκανες και το εθιξες
    γιαι εχουν χαθει παρα πολλα ταλεντα σαν τον Φετφα η τον Σοιλεδη ...το μονο που με παρηγορει και μου δινει ελπιδα ειναι οτι εχουν αρχισει να δινουν σημασια και στις Ακαδημιες πλεον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που θα ήθελα αυτή τη στιγμή είναι να πάρουν τα παιδιά από την Κρήτη...είναι κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή