ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Στο κλαμπ των 7 αήττητων ευρωπαϊκών ομάδων ο Ολυμπιακός

 ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ EYΡΩΠΑΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!!!

Στο κλαμπ των 7 αήττητων ευρωπαϊκών ομάδων ο Ολυμπιακός

Η Μπαρτσελόνα υπέστη την πρώτη της ήττα, όμως επτά ομάδες σε ολόκληρη την Ευρώπη εξακολουθούν να μένουν αήττητες στα εθνικά πρωταθλήματά τους. Μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός. Διαβάστε αναλυτικά.
 
Η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε έβαλε "STOP" στην ξέφρενη πορεία της Μπαρτσελόνα (νίκη με 1-0 στο "Σαν Μαμές') και την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή ήττα της στη La Liga, μειώνοντας έτσι κατά ένα τα μέλη του κλαμπ των "εκλεκτών", αυτών δηλαδή που δεν έχουν ακόμα γνωρίσει την ήττα εντός συνόρων.
Από τα πέντε κατά τεκμήριο κορυφαία και πιο "εμπορικά" πρωταθλήματα της "Γηραιάς Ηπείρου" συναντάμε σε αυτή την ξεχωριστή επτάδα τις Μπάγερν Μονάχου, Παρί Σεν Ζερμέν και Ρόμα, ενώ οι άλλες τέσσερις είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας, Ολυμπιακός, καθώς και οι Σέλτικ, Στεάουα και Σπάρτα Πράγας.

Πάμε να δούμε τι έχουν κάνει οι επτά αυτές ομάδες:
►  Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν Μονάχου, μετράει 12 νίκες και 2 ισοπαλίες στη Μπουντεσλίγκα, ενώ είναι εντυπωσιακό πως έχει και "5 στα 5" στο φετινό Champions League (έχει πλέον και το ρεκόρ στη διοργάνωση με 10 σερί νίκες).
► Η Ρόμα έχασε την πρωτιά από τη Γιουβέντους στην Ιταλία και βρίσκεται πλέον στο -3 από την κορυφή, όμως είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της Serie A.  Το συγκρότημα του Ρούντι Γκαρσία έχει 10 νίκες ("10 στα 10" στο ξεκίνημα της Serie A που ήταν και ρεκόρ) και 4 ισοπαλίες (στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές).
► Η Παρί Σεν Ζερμέν συνέτριψε με 4-0 τη Λιόν στο "κατ'ευφημισμόν" ντέρμπι της Λιγκ 1 και έφτασε τις 11 νίκες ενώ έχει και 4 ισοπαλίες.
► Η Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά δεν έχει αντίπαλο εντός συνόρων μετά τον υποβιβασμό της Ρέιντζερς (λόγω χρεών) και το ρεκόρ πλέον είναι 10 νίκες και 3 ισοπαλίες.
► Η Σπάρτα Πράγας έχει απολογισμό 13 νίκες και 3 ισοπαλίες στις πρώτες 16 αγωνιστικές του τσεχικού πρωταθλήματος.
► Η Στεάουα του Παντελή Καπετάνου έχει 9 νίκες και 4 ισοπαλίες.
Ο Έλληνας εκπρόσωπος του ξεχωριστού αυτού κλαμπ, ο Ολυμπιακός, βρίσκεται στην κορυφή της Super League με +9 από τον ΠΑΟΚ (έχοντας βέβαια ένα ματς παραπάνω) με 12 νίκες και 1 μόνο ισοπαλία (0-0 με Παναιτωλικό στο Αγρίνιο).
Σημειώνονται πως δίπλα σε αυτές τις επτά ομάδες υπάρχουν άλλες τρεις που εντυπωσιάζουν με τα νούμερά τους εντός συνόρων.
Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν 13 νίκες στις πρώτες 15 αγωνιστικές της Πριμέρα Ντιβισιόν και μόλις 1 ήττα, ενώ η Γιουβέντους έχει 12 νίκες σε 14 ματς και μετά τη βαριά ήττα από τη Φιορεντίνα στις 20 Οκτωβρίου έχει πετύχει 7 σερί νίκες στο Καμπιονάτο.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου