ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Η αποστολή για τον Αστέρα Τρίπολης

Η αποστολή για τον Αστέρα Τρίπολης

07/12/2013

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους Αρκάδες, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.
Η προετοιμασία της ομάδας μας για τον Αστέρα Τρίπολης έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής στο τέλος της. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους καθαρά στον αγώνα.
Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιελάμβανε αρκετή δουλειά επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, με παράλληλη δουλειά επάνω στα τελειώματα των φάσεων. Η άσκηση άρχιζε από την άμυνα και έφτανε μέχρι την επίθεση, με τη συμμετοχή όλων των παικτών. Στη συνέχεια έγινε και δίτερμα σε χώρο μικρότερο του γηπέδου, με ιδιαίτερη ένταση.
Ιατρικά η ομάδα παρουσιάζει την ίδια εικόνα, με τους Μήτρογλου και Μανιάτη να συνεχίζουν θεραπεία και τον Λεάντρο Σαλίνο να προφυλάσσεται, κάνοντας ατομικό στο γυμναστήριο και το γήπεδο. Αύριο το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν ελαφρύ χαλάρωμα, πριν από τον αγώνα.
Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάμαρης, Σέποβιτς, Σιόβας, Τόρες, Βάις, Γιαταμπαρέ.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου