ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Οι ανακοινωσεις ΠΑΟ και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ για τις κατηγοριες εις βαρος τους για στημενο παιχνιδι

Οι ανακοινωσεις ΠΑΟ και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ για τις κατηγοριες εις βαρος τους για στημενο παιχνιδι

04/12/2013

«Βγάλτε μας από το κουπόνι»

Δραστικά μέτρα για να απεμπλακεί το όνομα του ΠΑΣ Γιάννινα από τις κατηγορίες για «ύποπτο» παιχνίδι, παίρνει η διοίκηση της ομάδας, η οποία ζήτησε να βγει από το κουπόνι του στοιχήματος.

«Βγάλτε μας από το κουπόνι»
Τρόπους με τους οποιους θα καταφέρουν να απεμπλακούν από τις κατηγορίες για «ύποπτα» παιχνίδια παραθέτει μέσω ανακοίνωσής της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Πιο συγκεκριμένα ζητάει να αποσυρθεί από όλα τα κουπόνια στοιχηματισμού, τόσο από κάθε ιδιωτική αλλά και κρατική εταιρία.

Επίσης, ζητάει να παραστεί σε Δ. Σ. της ΕΠΟ για να αναφερθούν οι θέσεις της, ενώ παράλληλα ζητεί να γίνει έκτακτο Δ. Σ. και από την Σούπερ Λίγκα, όπου θα παρουσιαστούν σε όλους οι εκθέσεις της UEFA.

Η ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε το έκτακτο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που συνεκλήθη, μετά τα πρόσφατα συκοφαντικά για την ομάδα μας δημοσιεύματα και αποφάσισε τα εξής:

1. Την αποστολή εξωδίκου δήλωσης-διαμαρτυρίας, στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ), με την οποία γνωστοποιείται ότι δεν επιθυμούμε να έχει η ομάδα μας συμμετοχή, σε κανενός είδους κουπόνι στοιχήματος, πλην αυτού που συμβατικές μας υποχρεώσεις, δεν μας επιτρέπουν να αποφύγουμε.

2. Να ζητηθεί από την ΕΠΟ να προβεί και να συνδράμει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες , στην UEFA, κοινοποιώντας της την εξώδικη-δήλωση μας, ώστε η ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, να μη συμπεριλαμβάνεται σε οποιοδήποτε κουπόνι του στοιχήματος και σε καμία ιδιωτική ή κρατική εταιρία, πουθενά στον κόσμο

3. Να ζητηθεί από το επόμενο Δ.Σ. της ΕΠΟ να παραστεί αντιπροσωπεία της ομάδας μας σε αυτό, ώστε να εκτεθούν οι θέσεις της ΠΑΕ, για όσα πλήττουν την ομάδα μας και εφ όσον εκτιμηθεί, να μεταβεί αντιπροσωπεία στο αρμόδιο τμήμα της UEFA προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη της.

4.Να ζητηθεί, από την super League στο έκτακτο Δ.Σ. που έχει προγραμματισθεί, όπως συμπεριληφθούν στα θέματα προς συζήτηση, οι εκθέσεις της U.E.F.A., που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τόσο την ομάδα μας, όσο και άλλες της superleague και οι οποίες χαρακτηρίζουν παιχνίδια που συμμετάσχουν επιλήψιμα, την στιγμή που είναι γνωστό ότι οι εν λόγω εκθέσεις αξιολόγησης παιχνιδιών, είναι αποτέλεσμα απλής παράθεσης ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ αριθμητικών δεδομένων, που συγκρίνουν αλγόριθμους, από ιδιωτικές εταιρίες στοιχηματισμού , και οι οποίες "πληροφορούν" την U.E.F.A. για νούμερα που μπορεί να εκφεύγουν των αριθμητικών τους προβλέψεων.

«Θα συνδράμουμε για να αποκαλυφθεί η αλήθεια»

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετείται επίσημα για την εισαγγελική έρευνα σχετικά με το «ύποπτο» ματς των «πρασίνων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα.


Έτοιμη να συνδράμει με όλες της τις δυνάμεις προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια σχετικά με όσα ακούστηκαν για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία με σχετική ανακοίνωση, πήρε θέση για την εισαγγελική έρευνα που διατάχθηκε για το θέμα.

Επιπλέον, στην ανακοίνωσή τους οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν πως περιμένουν με αγωνία το πόρισμα ώστε να στραφούν εναντίον όσων προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομα και την ιστορία του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

«Με χαρά πληροφορηθήκαμε τη διεξαγωγή Εισαγγελικής έρευνας του αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα συνδράμει με όλες τις δυνάμεις της την έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να αποδειχθεί ότι ο Παναθηναϊκός πάντοτε αγωνίζεται για να κερδίσει, έντιμα και με σεβασμό στις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού.

Αναμένουμε δε τα πορίσματα της εισαγγελικής έρευνας προκειμένου να στραφούμε κατά παντός αποπειρωμένου, εμφανώς και υποκρυπτομένου, να σπιλώσει το ένδοξο όνομα του Παναθηναϊκού».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου