ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ερασιτεχνης ΟΣΦΠ:Δυο νικες και μια ηττα ο απολογισμος

 Ερασιτεχνης ΟΣΦΠ:Δυο νικες και μια ηττα ο απολογισμος

01/12/2013

Αργοστόλι - Ολυμπιακός 1-16

Πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών του πόλο μετράει πλέον ο Ολυμπιακός αφού σε εκτός έδρας παιχνίδι στο "Ρέστειο" επικράτησε με 16-1 του Αργοστολίου.
Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Θόδωρος Βλάχος, άφησε εκτός αποστολής για να τους ξεκουράσει εν όψει του δύσκολου αγώνα της Τετάρτης με την Προ Ρέκο στην Ιταλία τους Δεληγιάννη, Δελακά, Σχίζα, Ντόσκα και Γούνα και έδωσε πολύ χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία (Τσαχειλίδης, Πρέκας, Τζώρτζης, Λιαπάκης, Αργυρόπουλος).
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 6-0 στο 2ο οκτάλεπτο πριν μειώσει σε 6-1 στο 5'50 πριν το τέλος του με πέναλτι ο Δουδέσης.

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου θα συνεχίσει την Κυριακή και τη Δευτέρα την κοινή της προετοιμασία με την Εθνική ομάδα του Καναδά και την Τρίτη θα "πετάξει" για την Ιταλία.

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 1-2, 0-5, 0-5.

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ (Ανδρεάκος): Παπαδογιάννης, Καψοκόλης, Μεζίλης, Δαμδημόπουλος, Δουδέσης 1, Δανουρδής, Μίσιτς, Φανός, Σφάντος, Κωνσταντόπουλος, Καστανάκης, Μπελέρης, Ντότσικας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Γαλανίδης, Τσαχειλίδης 3, Καπότσης, Φουντούλης 5, Πρέκας, Ποντικέας, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Μάλιαρακ 2, Τζώρτζης 2, Βλαχόπουλος 2, Λιαπάκης.

Δηλώσεις...

Βλάχος Θόδωρος: "Θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά εν όψει του αγώνα με την Προ Ρέκο και έτσι είχαμε την ευκαιρία να δούμε πολλούς νέους παίκτες ν' αγωνίζονται για μεγάλο διάστημα με την ανδρική ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από τα νέα παιδιά που στάθηκαν πάρα πολύ καλά και δείχνουν πως η Ακαδημία μας λειτουργεί σωστά και τα αποτελέσματα μας ικανοποιούν όλους.  Η ομάδα πραγματοποιεί κοινή προετοιμασία με τον Καναδά που μας βοηθάει πάρα πολύ στην προσπάθεια μας να είμαστε έτοιμοι για την Προ Ρέκο".

Μουρίκης Κώστας: "Ήταν μια καλή προπόνηση εν όψει της Προ Ρέκο. Η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία της και θεωρώ πως θα είμαστε σε καλό επίπεδο απέναντι στους Ιταλούς. Όλοι ξέρουμε ότι η Προ Ρέκο είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα αλλά εμείς θα πάμε εκεί για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να φέρουμε θετικό αποτέλεσμα".

Πανναξιακός - Ολυμπιακός 0-3

Έχοντας στο πλευρό τους εκατοντάδες φίλους του Ολυμπιακού τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ κέρδισαν με 3-0 σετ τον Πανναξιακό στη Νάξο φτάνοντας έτσι στην 7η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια (8η ημέρα) του Πρωταθλήματος της Α1.
Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη συνέχισε την εκπληκτική πορεία της στη διοργάνωση και φυσικά παρέμεινε στην κορυφή ούσα μάλιστα και "λαβωμένη" αφού οι Χριστοδούλου, Κοσμά λόγω τραυματισμών χρησιμοποιήθηκαν ελάχιστα. Ο Ολυμπιακός πλέον την Τετάρτη παίζει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την πολωνική Μπιάσκο Μπιάλα στο Ρέντη και το μυαλό όλων στην ομάδα μας είναι στο Cev Cup.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης, μετά από το τέλος του αγώνα σημείωσε: "Είναι πάρα πολύ σημαντικό τρίποντο γιατί κερδίσαμε μια δυνατή ομάδα στην έδρα της. Ο Ολυμπιακός έδειξε μεγάλη ωριμότητα κυρίως στα τελειώματα των σετ.

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια. Η Αρετή Τέζα έπαιξε πολύ καλά αφού η Στέλλα Χριστουδούλου χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα λόγω προβλήματος στην γάμπα. Φεύγουμε με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα από τη Νάξο. Το μυαλό μας είναι στην Τετάρτη. Η Μπιάσκο Μπιάλα είναι δυνατή ομάδα αλλά είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να τεστάρει τις δυνάμεις του. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο περισσότερα μπορούμε από αυτό το παιχνίδι".

Τα σετ: 22-25, 24-26, 22-25.

Πανναξιακός (Κόβαζιτς): Κωνσταντινίδου 11 (6/12 επ., 1 άσο, 4 μπλοκ), Τσέσλιαρ 6 (3/5 επ., 3 μπλοκ), Ράντοβιτς 1 (1/10 επ., 29% υπ. – 19% άριστες), Τρίβουνιτς 4 (1/13 επ., 3 μπλοκ, 29% υπ. – 21% άριστες), Καρπουζά 3 (2/15 επ., 1 μπλοκ) Εμμανουηλίδου 11 (8/25 επ., 1 άσο, 2 μπλοκ), Κακουράτου –λ (52% υπ. – 33% άριστες) / Λαγουδάκη 2 (2/6 επ., (60% υπ. – 40% άριστες), Γκολφινοπούλου.

Ολυμπιακός (Νικολάκης): Γιώτα 10 (7/12 επ., 1 άσο, 2 μπλοκ), Κωνσταντίνου 15 (12/30 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ, 41% υπ. – 31% άριστες), Κις 7 (7/32 επ.), Μονζόνι 14 (8/16 επ., 1 άσο, 5 μπλοκ), Τέζα 4 (3/4 επ., 1 μπλοκ), Τένεβα 13 (11/28 επ., 2 άσοι, 59% υπ. – 53% άριστες), Κονόμι – λ (46% υπ. – 38% άριστες) / Κοσμά 1, Χριστοδούλου.

Φιρέντσε - Ολυμπιακός 8-7

Η ιταλική Φιρέντσε επικράτησε με 8-7 του Ολυμπιακού στην 2η αγωνιστική του Δ' Ομίλου του Euro League. Οι "ερυθρόλευκες" θα αναζητήσουν τη δεύτερη νίκη με αντίπαλο την Έγκερ την Κυριακή (1/12, 12:30).
Την ευκαιρία να "αγκαλιάσει" την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro League έχασε ο Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκες" γνώρισαν την ήττα με 8-7 από την ιταλική Φιρέντσε στον Δ' Όμιλο του Euro League. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη έχασε το προβάδισμα στο τελευταίο οκτάλεπτο, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα της. Μια πρώην "ερυθρόλευκη", η Κρεγκ, πέτυχε τρία γκολ για τις Ιταλίδες. Την Κυριακή (1/12, 12:30) το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Έγκερ και φυσικά χρειάζεται νίκη για να πάρει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προημιτελικά. Η Έγκερ επικράτησε με 9-8 της Σκιφ.
Μέσα από τα χέρια τους έχασαν την ευκαιρία να προκριθούν στην οκτάδα της Ευρωλίγκας από την 2η ημέρα των αγώνων της προκριματικής φάσης που διεξάγονται στο Έγκερ, οι πολίστριες του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε με 8-7 από την ιταλική Φιρέντσε σε ένα ματς που έπρεπε να κερδίσει βάσει της εικόνας που έδειξε στο μεγαλύτερο μέρος του.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 3-5 και με 4-7 στο 6'03 πριν το τέλος του αγώνα, αλλά στη συνέχεια έπαθε μπλακ άουτ και οι Ιταλίδες μ' ένα σερί 4-0 με πρωταγωνίστρια την παλιά μας παίκτρια, την Κρεγκ, πήραν το ροζ φύλλο και την πρόκριση κερδίζοντας με 8-7.

Η ομάδα του Ολυμπιακού, που έχει μια νίκη μετά από δύο αγώνες, θα πρέπει να μην χάσει την Κυριακή (1/12, 12:30) από την οικοδέσποινα του ομίλου Έγκερ για να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Στο άλλο ματς της 2ης ημέρας η Έγκερ κέρδισε με 9-8 την Σκιφ και θέλει και αυτή νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό για να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, σημείωσε: "Πήραμε αυτό που μας άξιζε από το παιχνίδι. Μια ομάδα που είναι σοβαρή και θέλει να διακριθεί στην Ευρώπη δεν "τρώει" 4 γκολ σε 3,5 οκτάλεπτα και στη συνέχεια 4 σε 4 λεπτά. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε έτσι. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα ματς τελικό με την Έγκερ μέσα στην έδρα της. Εάν στην πισίνα εισέλθει ο πραγματικός Ολυμπιακός δεν θα έχουμε πρόβλημα να προκριθούμε".

Η διακύμανση του σκορ: Α' οκτάλεπτο: 0-1 Τετζαλίδου, 1-1 Μότα, 1-2 Νοξ (π.π.), Β' οκτάλεπτο: 2-2 Κρέγκ (φουντ.), 2-3 Μπούικα (φουντ.), 2-4 Νοξ, 3-4 Τζιάκι, Γ' οκτάλεπτο: 3-5 Μπούικα (φουντ.), 4-5 Ρεπέτο (π.π.), Δ' οκτάλεπτο: 4-6 Τετζαλίδου, 4-7 Νοξ, 5-7 Μότα, 6-7 Κολαϊότσο, 7-7 Κρέγκ, 8-7 Κρέγκ (φουντ.)

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 1-1, 4-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΦΙΡΕΝΤΣΕ: Λάβι, Μότα 2, Φερίνι, Κολαϊότσο 1, Σετόντσε, Λάπι, Μπαρτολίνι, Ρεπέτο 1, Ολίμπι, Γκιάκι 1, Κρεγκ 3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 2, Ελευθερία Πλευρίτου, Σώρα, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Καλογεράκου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου, Μπούικα 2, Μαρία Βασιλακοπούλου, Νοξ 3, Σταματοπούλου.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου