ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ο Βασιλακόπουλος ζήτησε να ακυρωθεί η μεταγραφή Καββαδά

Ο Βασιλακόπουλος ζήτησε να ακυρωθεί η μεταγραφή Καββαδά

Ο Βασιλακόπουλος ζήτησε να ακυρωθεί η μεταγραφή του Καββαδά στον Ολυμπιακό, ζητώντας την ακύρωση του κανονισμού που είχε εγκρίνει ο ίδιος. Γιατί άραγε;
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρωταθλητής", με αφορμή την υπόθεση του Βασίλη Καββαδά που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ζήτησε την ακύρωση του σχετικού κανονισμού, τον οποίο είχε εγκρίνει ο ίδιος!
Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, μάλιστα, κατηγόρησε εντελώς αναίτια στέλεχος του ΕΣΑΚΕ για την υπόθεση, λέγοντας ότι τον κορόιδεψε (!) και ζήτησε την ακύρωση του σχετικού κανονισμού, δηλαδή την ακύρωση της μεταγραφής του Βασίλη Καββαδά από τον Πανιώνιο στον Ολυμπιακό.

Το οξύμωρο, βέβαια, είναι ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είχε εγκρίνει τη συγκεκριμένη αλλαγή του κανονισμού το περασμένο καλοκαίρι, κανονισμός ο οποίος εγκρίθηκε τόσο από την ΕΟΚ, όσο και από τον ΕΣΑΚΕ.

Να τονίσουμε πως η μεταγραφή του 22χρονου σέντερ στους Πειραιώτες είναι απολύτως νομότυπη και δεν υπάρχει ουδεμία παράβαση.

Μάλιστα, θέλοντας να αιτιολογήσει την άδικη... οργή του ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, σχολίασε πως ήταν σύμφωνος μοναχά για περιπτώσεις ελεύθερων παικτών και όχι για μπασκετμπολίστες που ανήκουν ήδη σε σύλλογο, όσον αφορά για τις μετακινήσεις καλαθοσφαιριστών σε αυτό το χρονικό διάστημα. Αυτό φυσικά και δεν ισχύει. Άραγε, τι να ενόχλησε τόσο πολύ τον ισχυρό άνδρα της ΕΟΚ; Τον πείραξε που ο Βασίλης Καββαδάς πήγε στον Ολυμπιακό; Γιατί; Ήθελε, μήπως, να πάει σε άλλη ομάδα; Τροφή για σκέψη...

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου