ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Στα δύσκολα ο Ολυμπιακός, πιο εύκολα ο ΝΟΒ-«Κλειδώνει» πρόκριση ο Ολυμπιακός

Στα δύσκολα ο Ολυμπιακός, πιο εύκολα ο ΝΟΒ-«Κλειδώνει» πρόκριση ο Ολυμπιακός

03/12/2013
 
 Με την πρωταθλήτρια Ισπανία, Σαμπαντέλ κληρώθηκε ο Ολυμπιακός για την επόμενη φάση της Ευρωλίγκας πόλο γυναικών. Πιο εύκολο έργο με Κίρισι η Βουλιαγμένη.
Την πρωταθλήτρια Ισπανίας έφερε η κληρωτίδα στο δρόμο του Ολυμπιακού για τη συνέχεια της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν σε διπλά ματς την Σαμπαντέλ με την αρχή να γίνεται στις 5 Φεβρουαρίου εντός έδρας και ο επαναληπτικός θα γίνει στις 12 του ίδιου μήνα στην Ισπανία.

Στις ίδιες ημερομηνίες, αλλά σε… ανάποδη τροχιά (πρώτα εκτός έδρας και ο επαναληπτικός στο γήπεδό του) η Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσει τη ρωσική Κίρισι, με την οποία πραγματοποίησε κοινή προετοιμασία στο «Λαιμό».

«Κλειδώνει» πρόκριση ο Ολυμπιακός

Το… κλειδί για την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης του Β’ ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ ψάχνει ο Ολυμπιακός στην έδρα της Νόλικο, στο αυριανό ματς για την τέταρτη αγωνιστική της διοργάνωσης.
«Κλειδώνει» πρόκριση ο Ολυμπιακός


Οι «ερυθρόλευκοι» θα παλέψουν για να «κλειδώσουν» τη δεύτερη θέση του ομίλου, πίσω απ’ την Μπελγκοριε που προηγείται, όμως ταξίδεψαν με το πρόβλημα του Βασίλη Κουρνέτα να αφήνει τη θέση του βασικού πασαδόρου στον Θάνο Μαρούλη.

Ο νεαρός παίκτης θα αντικαταστήσει τον Κουρνέτα, που έχει πάθει θλάση στον προσαγωγό, ενώ εναλλακτική λύση είναι ο Μενέλαος Κοκκινάκης.

Ο Δημήτρης Καζάζης δεν θέλει να ρισκάρει την κατάσταση του έμπειρου πασαδόρου και θα τον χρησιμοποιήσει μόνο αν παραστεί ανάγκη:

«Θα δοκιμάσω το πόδι μου, αλλά είναι δύσκολο να παίξω», δήλωσε ο Βασίλης Κουρνέτας, τονίζοντας για το σχόλιο: «Το Μαασέικ είναι δύσκολη και παραδοσιακή έδρα με φιλάθλους που ξέρουν βόλεϊ. Έπειτα είναι και η μουσική που δίνει άλλο ρυθμό στη γηπεδούχο και αποσυντονίζει τον αντίπαλο. Δεν είναι βέβαια η Νόλικο, η μεγάλη ομάδα του παρελθόντος και μπορούμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει ώθηση για την πρόκριση».

Για το βάρος της… πάσας, που θα σηκώσει μόνος του μίλησε ο Θάνος Μαρούλης, τονίζοντας: Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά θα μου συμβεί σε τόσο υψηλό επίπεδο να είμαι μοναδικός πασαδόρος στην ομάδα. Ελπίζω να μην έχω κάποια ατυχία και χρειασθεί να μπει ο Κουρνέτας. Έτσι κι αλλιώς όμως υπάρχει και η λύση του Κοκκινάκη. Το καλό σε αυτό το ματς είναι ότι θα παίξουμε ελεύθερα, αφού δεν είναι στόχος μας η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ναι μεν θέλουμε τη νίκη-πρόκριση, αλλά είναι διαφορετικά από το πρωτάθλημα όπου πρέπει να κερδίζουμε οπωσδήποτε σε όλα τα ματς. Θα "ξεμπουκώσουμε" όπως είπε και ο κόουτς. Θα παίξουμε ελεύθερα και θα μάθουμε τον αντίπαλο μας μέσα στο παιχνίδι. Η αλλαγή προπονητή και παικτών κάνει άγνωστη τη Νόλικο».

Απών θα είναι και ο Μίλαν Γιούρσισιτς, ο οποίος έπαθε ελαφρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο, στο ματς με τον Παμβοχαϊκό, με αυξημένες τις πιθανότητες όμως να αγωνιστεί:

«Θα δοκιμάσω το πόδι μου στις προπονήσεις που θα κάνω στο Βέλγιο και θα δούμε την τελευταία στιγμή πόσο εφικτό είναι να αγωνισθώ. Θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα μου σε αυτό το κρίσιμο ματς».

Τα σχέδια του Καζάζη

Ο Δημήτρης Καζάζης δείχνει να έχει μελετήσει πολύ τους Βέλγους και όπως τόνισε: «Θα κάνουμε ανάλυση βάση του τελευταίου παιχνιδιού τους, αλλά και του μεταξύ μας που έγινε στου Ρέντη. Είδα ότι στα τελευταία ματς δεν παίζουν οι ξένοι τους. Ο αμερικανός ακραίος ήταν στο Γκραντ Τσάμπιονς Λιγκ και χρησιμοποιείται ο Χόχο, ενώ δεν υπάρχει και ο Μαν που χειρουργήθηκε και παίζει ο Λε Κατ».

«Μακάρι μην χρειαστεί»

Από τη μεριά του ο Μενέλαος Κοκκινάκης, ο οποίος είναι έτοιμος να προσφέρει υπηρεσίες ως ακραίος αλλά και ως πασαδόρος δήλωσε: «Είμαι έτοιμος αν χρειασθεί, αν και την τελευταία φορά που έπαιξα πασαδόρος ήταν σε έναν αγώνα επί Γκουλινέλι. Μακάρι να μη χρειασθεί να παίξω πασαδόρος και να κυλήσουν όλα καλά για την ομάδα μου».Ο Ολυμπιακός στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων (για την 3η αγωνιστική) που έγινε στο Ρέντη επικράτησε με 3-1 σετ».

Το 200ο της Νόλικο με ντεμπούτο του Βερστάτεν

Η Νόλικο Μαασέικ θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με προπονητή τον Ερικ Βερστάτεν αντί του Βιτσέντσο ντι Πίντο. Έχει να δώσει αγώνα στο βελγικό πρωτάθλημα από τις 20 Νοεμβρίου. Ο Γιέλτε Μάαν που πήρε 21 πόντους στον πρώτο αγώνα έκανε επέμβαση στη μέση, βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και δεν θα αγωνιστεί. Ο Αμερικανός Τζέφρεϊ Μενζέλ γύρισε μετά την συμμετοχή του με τις ΗΠΑ στο Γκραντ Τσάμπιονς Καπ και θα αγωνιστεί κανονικά.

Στην Πλατεία το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Στο κλειστό του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη θα διεξαχθεί το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για την ένατη αγωνιστική της Volleyleague, μετά από αίτημα των «κιτρινόμαυρων».

Στην Πλατεία το ΑΕΚ – Ολυμπιακός
Στη Νέα Σμύρνη θα «μετακομίσει» για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό η ΑΕΚ, καθώς το γυμναστήριο της Γλυφάδας δεν μπορεί να φιλοξενήσει ματς το ερχόμενο Σάββατο.

Οι αγώνες του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Καράτε, που έχουν προγραμματιστεί στο γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» για το τριήμερο 6-8 Δεκεμβρίου δεν επιτρέπουν στους «κιτρινόμαυρους» να χρησιμοποιήσουν την έδρα τους.

Μετά από αίτημα που έγινε δεκτό απ’ την διοργανώτρια αρχή, το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό για την ένατη αγωνιστική της Volleyleague θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Μίλωνα «Κροίσος Πέρσης» στη Νέα Σμύρνη το Σάββατο (7/12) στις 16.00.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου