ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Παλι η παραγκα φταιει ρε πουθεναδες?

Παλι η παραγκα φταιει ρε πουθεναδες?

01/12/2013

Τι εγινε ρε πουθεναδες του Ελληνικου ποδοσφαιρου και Ερω-πεοι? Παλι η παραγκα του Μαρινακη φταει? Ρε και απο τον Απολλωνα ρε? Ειχατε δεν ειχατε παλι το ρουφηξατε το παστελι και επιβεβαιωσατε ακομη μια φορα στους οπαδους σας οτι εισαστε για κλαματα αλλα αυτοι...εκει..σταθεροι και αμετακινητοι...περιμενουν τον Σωτηρα Τρακη να τους σωσει...
 
Αυτο που ειναι για γελια οπως θα δειτε παρακατω ειναι  οτι ...αλλα λεει ο Αναστασιου και αλλα γραφει η Πρασινη και το www.leoforos.gr που επικαλουνται και παλι παραγκα και στησιμο απο τον διαιτητη Ζαχαριαδη...τωρα, πως γινεται ο Αναστασιου να ζηταει συγγνωμη απο τον κοσμο και αυτοι να μιλανε παλι για παραγκα για να καλυψουν την ανκανοτητα τους...μονο αυτοι ξερουν πως γινεται...
ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ...
Για παμε να δουμε τι γραφουν τα πρασινα media  για την νεα φαπα απο την..Μπαρτσελονα...εεεε, σορυ απο τον Απολλωνα Σμυρνης ηθελα να πω...

1) ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ


2) Τι λεει ο Αναστασιου....Στο  www.leoforos.gr

Αναλυτικά ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στην συνέντευξη Τύπου...

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Πήγαμε για τους τρεις πόντους. Ήμασταν καλύτεροι και θέλαμε να το δείξουμε στο γήπεδο. Ξεκίνησε καλά το παιχνίδι. Βάλαμε ένα γκολ, δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι και νομίζω ελέγχαμε το παιχνίδι χωρίς πρόβλημα. Από το 20’ και μετά δείξαμε μία απαράδεκτη νοοτροπία για Παναθηναϊκός, χωρίς καμία εξαίρεση. Ο Απόλλων μας πίεζε χωρίς να κάνει τη μεγάλη ευκαιρία, αλλά φαινόταν ότι δεν πάμε καλά. Προσπαθήσαμε να πάμε στο ημίχρονο να ηρεμήσουμε, αλλά αντί γι’ αυτό, η εικόνα μας ήταν επίσης απαράδεκτη. Στην πρώτη φάση του Απόλλωνα σημειώθηκε το γκολ και χάσαμε το μυαλό μας για δέκα λεπτά. Με τις αλλαγές προσπαθήσαμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς δεν καταφέραμε και μπορώ να πω ότι ήμασταν τυχεροί που δεν χάσαμε.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την εμφάνιση και την απόδοσή μας. Δεν βρίσκω το λόγο που έγινε αυτό. Είναι ανεξήγητο ότι είχαμε τέτοιο μπλακ άουτ. Είναι κρίμα γιατί βρισκόμασταν σε μία καλή κατάσταση. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Για μένα ήταν ανεξήγητη η συμπεριφορά όλης της ομάδας κι αυτό με προβληματίζει. Εύχομαι να μην μας κοστίσουν στη συνέχεια οι χαμένοι δύο βαθμοί. Με τέτοιες εμφανίσεις δίνουμε δικαιώματα. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την προσπάθεια. Πήραν ένα βαθμό ενώ ίσως μπορούσαν και τρεις. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Συνεχίζουμε με το Κύπελλο. Θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Αυτό που είπα στους παίκτες μου είναι ότι για να πάμε μπροστά και να πετύχουμε θα πρέπει να το κάνουμε ομαδικά κι όχι ατομικά. Αν το καταλάβουμε θα έχουμε πολλές πιθανότητες να πετύχουμε πολλά. Αν κάθε παίκτης παίζει για τον εαυτό του θα έχουμε θέματα, αλλιώς θα πάμε καλά. Ευελπιστώ ότι ήταν μία κακή παρένθεση».
Για το θέμα του τερματοφύλακα: «Έχουμε 21 παίκτες και 4 τερματοφύλακες. Είναι όλοι διαθέσιμοι και θέλαμε σήμερα να παίξει ο Κοτσόλης».

Για τα ομαδικά μπλακ άουτ όταν η ομάδα δείχνει να βρίσκει ρυθμό: «Είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας. Ίσως με αυτές τις σφαλιάρες, αλλάξει αυτό και κάθε παίκτης να κάνει την αυτοκριτική του. Η έπαρση και η υπεροψία είναι πολύ άσχημο όταν δεν έχεις κερδίσεις κάτι στην καριέρα σου. Καλό θα είναι να δουλεύουμε σεμνά και ταπεινά κάθε Κυριακή. Αν το κάνουμε θα έχουμε πολλά να πετύχουμε. Αν είμαστε υπερόπτες θα το πληρώνουμε όπως το πληρώσαμε».

Για το αν υπήρχε τέτοια νοοτροπία από τις προπονήσεις: «Όχι, αυτό με προβληματίζει. Μέσα στη βδομάδα τα παιδιά είχαν καλή νοοτροπία, αλλά αυτό άλλαξε. Θα πρέπει να ξέρουμε πότε αυτό είναι καλό για την ομάδα και πότε για τον εαυτό μας. Για μας κάθε παιχνίδι θέλουμε να παίρνουμε τους τρεις πόντους. Θέλουμε να μπαίνουμε και να νικάμε. Όταν προηγούμαστε 1-0 και δεν κλειδώνουμε το παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι όλοι κάτι κάνουμε κάτι λάθος».

Για το αν υπάρχει θέμα πειθαρχίας:
 «Θα έλεγα με τον Πανθρακικό η εικόνα της ομάδας δεν ήταν τόσο κακή αγωνιστικά. Απλά αυτό που έγινε ήταν ότι μετά το 1-1 δεν κρατήσαμε την τακτική πειθαρχεία. Δεν μπορούσαμε να ηρεμήσουμε. Σήμερα η εικόνα μας ήταν απαράδεκτη. Κανείς παίκτης δεν έκανε αυτά που μπορεί. Αυτό προβληματίζει, αφού όλη τη βδομάδα η εικόνα ήταν διαφορετική. Ξέραμε ότι ο Απόλλωνας θα έδινε τα πάντα για να πάρει βαθμούς. Θα πω για πολλοστή φορά ότι αδικούμε τους εαυτούς μας. Ωριμότητα, εμπειρία, νοοτροπία. Σίγουρα έχουμε πολλά κενά. Δεν έχουμε καταφέρει και δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Το λέω συνέχεια και το τονίζω. Στο τέλος της σεζόν όταν θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Τώρα οφείλουμε να δίνουμε το μάξιμουμ για να νικήσουμε. Κι αν δεν νικάμε να έχουμε δώσει τα πάντα για να νικάμε. Σαν ομάδα κι όχι ατομικά».

Για τα διοικητικά: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι να επιληφθούν του θέματος. Εμείς ασχολούμαστε με τα αγωνιστικά».


Τι γραφει το  www.leoforos.gr


ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΗΚΑΤΕ ΕΣΕΙΣ? ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΛΑΙΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ !!! 



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου