ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Επόμενος αντίπαλος η Χίος

Επόμενος αντίπαλος η Χίος

Ο Ολυμπιακός "φιλοξενεί" την Παρασκευή (19:00) τη Χίο στον Πειραιά. Βλάχος: "Σε κάθε παιχνίδι έχω ζητήσει από τους παίκτες μου να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να μην υποτιμούν τον αντίπαλο".
Δυο ημέρες μετά από το παιχνίδι με την Προ Ρέκο στην Ιταλία για το Champions League η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού επιστρέφει στο Πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας την Χίο.


Οι Πρωταθλητές "φιλοξενούν" την νησιωτική ομάδα στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά την Παρασκευή στις 19:00 με μοναδικό στόχο την επίτευξη της 6ης νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια τους στη διοργάνωση. Ο Θόδωρος Βλάχος δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα όμως για άλλη μια φορά αναμένεται να χρησιμοποιήσει και αρκετά παιδιά από την Ακαδημία.

Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας για τον αγώνα με την Χίο σημείωσε: "Είναι τελείως διαφορετικά τα παιχνίδια στην Ελλάδα από εκείνα της Ευρώπης. Δυστυχώς το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και αυτό δεν μας βοηθάει στην προσπάθεια που κάνουμε στο Champions League.

Προερχόμαστε από μια ήττα με καλή όμως εμφάνιση στο ματς με την Προ Ρέκο και πλέον βάζουμε ως στόχο τον πρώτο εντός έδρας αγώνα με την Ριέκα στον Πειραιά. Σε κάθε παιχνίδι σε όποια διοργάνωση και να είναι έχω ζητήσει από τους παίκτες μου να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να μην υποτιμούν κανέναν αντίπαλο".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου