ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 2-1 (pics+videos)

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 2-1 (pics+videos)

10/03/2014


Στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής, η ομάδα μας αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ηττήθηκε με 2-1.
Η υποδοχη της αποστολης

Σε λιγα χρονια δεν θα υπαρχετε...η τιμωρια σας ειναι να βλεπετε τα ανηψια σας και τα παιδια σας να γινονται Ολυμπιακοι και να υποδεχονται τις αποστολες του Ολυμπιακου
 Δείτε την υποδοχή στην ομάδα μας από τα παιδιά της σχολής του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη.



Η αλητεια ξεκινησε απο νωρις...

Μπορει στο αεροδρομιο η αποστολη του Ολυμπιακου να αποθεωθηκε αλλα στην αφιξη της στην Τουμπα ετυχε  της βαρβαροτητας των μαου-μαου του Βορρα...μετρα ασφαλειας? ανυπαρκτα !!
Δειτε φωτο και βιντεο....για τιμωρια? ξεχαστε το...το πολυ 2-3.000 προστιμο






Το pregame της αναμετρησης

Το pregame του ματς με τον Μπάοκ (video)
 Δείτε τα πλάνα από την άφιξη του Θρύλου στο γήπεδο και ό,τι προηγήθηκε της αναμέτρησης. Από τη στιγμή που αναχώρησε η αποστολή από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει, τη διαδρομή έως το γήπεδο, την υποδοχή εκεί, αλλά και την πρώτη βόλτα των "ερυθρολεύκων" στον αγωνιστικό χώρο.


Ο αγωνας

Η ομάδα μας παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με διάταξη 4-2-3-1 και τους εξής ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα: Ο Ρομπέρτο ήταν κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα ήταν, από δεξιά προς τα αριστερά, οι Σαλίνο, Αβραάμ, Μανωλάς και Μπονγκ.
 Ο Σάμαρης με τον Εντινγκά ήταν στον άξονα, οι δύο κεντρικοί μέσοι. Στις πτέρυγες έπαιζαν δεξιά ο Μασάντο και αριστερά ο Φουστέρ. Αμφότεροι συνέκλιναν και έδιναν βοήθειες στον άξονα. Εκεί ήταν ο Αριέλ Ιμπαγάσα, πίσω από τον μοναδικό «καθαρό» προωθημένο, τον Νέλσον Βαλντέζ.

Το ματς άρχισε με τον Θρύλο να κρατάει στα πόδια του την μπάλα και να είναι εκείνος που στα πρώτα λεπτά προσπάθησε να κάνει παιχνίδι. Από τις πτέρυγες και με τον Βαλντέζ να κινείται προς τις δύο κατευθύνσεις (δεξιά και αριστερά), ο Ολυμπιακός προσπαθούσε από νωρίς να επιβάλει τον ρυθμό του. Αρκετές κούρσες έκανε από αριστερά ο Μπονγκ, δίχως να παραμελεί τα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Στο 11’ ο Κάτσε έκανε το πρώτο σουτ του αγώνα, από μακρινή απόσταση και ο Ρομπέρτο επέδειξε μερικά από τα πλούσια προσόντα του, μπλοκάροντας την μπάλα. Η ατυχία χτύπησε από νωρίς την ομάδα μας, η οποία έχασε στο 13’ τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο «Κάνιο» αποχώρησε δείχνοντας να έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς. Ο Αργεντινός αποχώρησε στο 15’, αφήνοντας τη θέση του στον Ερνάν Πέρεζ, ο οποίος μπήκε και πήγε κατευθείαν αριστερά. Δεξιά έμεινε ο Μασάντο και ο Νταβίδ Φουστέρ ήταν κείνος που πέρασε πίσω από τον Νέλσον Βαλντέζ.

Πολύ απλά και όμορφα ο Θρύλος βγήκε από δεξιά μπροστά στο 18’ και ο Μασάντο γύρισε παράλληλα στον Βαλντέζ, ο οποίος με υπέροχο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Παραγουανός ήταν σε θέση οφσάιντ, όμως και το γκολ ήταν ως μη γενόμενο. Περίπου στο 20’ πυκνός καπνός σκέπασε την Τούμπα, από τα καπνογόνα που είχαν ανάψει. Ο Νάτχο έκανε σουτ στην κίνηση μετά από γύρισμα που έγινε από αριστερά και αστόχησε.

 Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Αρκετά προκλητικοί, τόσο στις αντιδράσεις τους προς τον Κάκο, όσο και προς τους παίκτες της ομάδας μας ήταν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Στο 24’ και ο ΠΑΟΚ έκανε αναγκαστική αλλαγή, με τον Κατσουράνη να μπαίνει στη θέση του Λαζάρ. Στο 29’ ΠΑΟΚ έχασε καλή ευκαιρία, με τον «γίγαντα» Ρομπέρτο να δείχνει ξανά τα φανταστικά προσόντα του. Ο Αθανασιάδης πήρε την μπάλα με πλάτη στην εστία, γύρισε και βρήκε χώρο για να σουτάρει. Ο Ρομπέρτο έκανε υπέροχη επέμβαση. Ο Λούκας προσπάθησε να γυρίσει προς την εστία την μπάλα, αλλά δεν τα κατάφερε.
Το 1-0 για τον Θρύλο δεν άργησε να έρθει! Ο Πέρεζ έγινε κάτοχος της μπάλας από αριστερά. Έκανε υπέροχο κοντρόλ και τράβηξε επάνω του δύο παίκτες.

 Έκανε ντρίμπλα, έφερε την μπάλα στο δεξί και σηκώνοντας το κεφάλι είδε στον άξονα τον Σάμαρη. Του έστρωσε την μπάλα και ο Έλληνας μέσος «όπλισε» και με το δεξί εξαπέλυσε ένα φανταστικό σουτ, καρφώνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Γλύκου και φεύγοντας μαζί με τους συμπαίκτες του να πανηγυρίσει. Στο 33’ ο Θρύλος μπήκε μπροστά στο σκορ! Σε μία υπέροχη επίδειξη ομαδικότητας, συναδελφικότητας και αλληλεγγύης, οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου έγιναν μία γροθιά και πανηγύρισαν δείχνοντας προς την κάμερα μία φανέλα του Μάικλ Ολαϊτάν και αφιερώνοντάς του το γκολ αυτό!


Το προβάδισμα του Θρύλου μας κράτησε, όμως, μόνο 3 λεπτά. Στο 36’ ο Αθανασιάδης ισοφάρισε, ευρισκόμενος σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και σουτάροντας. Ο Ρομπέρτο αντέδρασε σωστά ξανά σε σουτ του Τζαβέλλα στο 42’ και απομάκρυνε. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ένα λεπτό καθυστέρηση και τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Και οι δύο αντίπαλοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα γκολ, σε ένα πρώτο μέρος μοιρασμένο και με καλό θέαμα.
Το δεύτερο μέρος άρχισε με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάνει άλλη αλλαγή, πέραν των δύο αναγκαστικών του πρώτου μέρους. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συνέχιζαν να παίζουν αντιαθλητικά, σε ορισμένα σημεία. Από λάθος του Γλύκου στο 51’ ο Μπονγκ παραλίγο να χριστεί σκόρερ, καθώς η μπάλα κόντραρε επάνω του και πέρασε λίγο άουτ.
 Τα νεύρα στο ματς ήταν πολλά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και αρκετές εντάσεις μεταξύ των παικτών στον αγωνιστικό χώρο. Στο 57’ ο Ινσαουράλδε θα μπορούσε κάλλιστα να αντικρίσει απευθείας την κόκκινη κάρτα και να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια για αντιαθλητικό κτύπημα εκτός φάσης επάνω στον Εντινγκά, μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού. Ο Κάκος περιορίστηκε σε… κίτρινη.
Το δεύτερο μέρος δεν είχε τόσες καλές φάσεις, σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο. Ο Φουστέρ ήταν ιδιαίτερα απειλητικός από πλευράς Ολυμπιακού, παίζοντας στον άξονα. Το ίδιο και ο Πέρεζ, βγαίνοντας από τα αριστερά. Ο Θρύλος έκανε διαχείριση του ματς, ψάχνοντας με υπομονή το 2-1. Προτεραιότητα, άλλωστε, παραμένει η επικείμενη αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του UEFA Champions League. Το παιχνίδι στην Τούμπα περνούσε σε δεύτερη μοίρα, δίχως οι ποδοσφαιριστές μας (φυσικά) να είναι αδιάφοροι. Κάθε άλλο!


Στο 70’ ο κ. Μίτσελ στεκόταν δίπλα στον Κάμπελ και του έδινε οδηγίες για να τον ρίξει στο ματς. Το έκανε στο 72’. Ο Κοσταρικανός μπήκε στην θέση του Νέλσον Βαλντέζ και πέρασε στην κορυφή της επίθεσης! Ο Πέρεζ συνέκλινε πολύ και έπαιζε κοντά του, ενώ ο Μασάντο, από την άλλη, συνέκλινε πιο πολύ προς το κέντρο και όχι προς την επίθεση. Στο 81ο λεπτό, η ομάδα μας ολοκλήρωσε τις αλλαγές της, με τον Πελέ να περνά στη θέση του Φουστέρ.

Στο 84’, όμως, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όταν ο Μπονγκ προσπάθησε να διώξει την μπάλα από την περιοχή, αλλά αυτή έφτασε στον Τζαβέλλα που με το δεξί την έστειλε στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ (83’ Κίτσιου), Ινσαουράλδε, Τζαβέλλας, Νάτχο, Κάτσε, Λαζάρ (24’ Κατσουράνης), Λούκας, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (81’ Χούσεν).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Μπονγκ, Σάμαρης, Εντινγκά, Μασάντο, Φουστέρ (81’ Πελέ), Ιμπαγάσα (15’ Πέρεζ), Βαλντέζ (72’ Κάμπελ).

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπας
ΣΚΟΡΕΡ: 36’ Αθανασιάδης, 84’ Τζαβέλλας / 33’ Σάμαρης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αν. Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κ. Ποντίκης (Πρέβεζας), Ν. Καραϊσαρίδης (Πιερίας)
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ: Χ. Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 23’ Αθανασιάδης, 48' Κάτσε, 57’ Ινσαουράλδε, 85’ Τζαβέλλας, 90’ Λούκας / 23’ Μανωλάς, 27’ Μασάντο, 56’ Σαλίνο, 90’ Πέρεζ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - / -
ΔΟΚΑΡΙΑ: - / -

Tα highlights της αναμετρησης
 

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1, 28η αγωνιστική (HL) από greeksuperleague

Οι δηλωσεις μετα την αναμετρηση


Η Συνέντευξη Τύπου του κ. Μίτσελ

Διαβάστε την τοποθέτηση του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

«Πολλοί θα ήθελαν να είναι σε μια τέτοια κρίση. Εμείς την επόμενη εβδομάδα θα γιορτάσουμε την κατάκτηση του τίτλου. Σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε κερδίσει, ο στόχος μας πάντα αυτός είναι. Δεν θα μηδενίσουμε την προσπάθεια που έχουν κάνει οι παίκτες μας όλη τη χρονιά. Χάρη σε αυτή την προσπάθεια, θα γιορτάσουμε την κατάκτηση του τίτλου την επόμενη εβδομάδα. Θα μιλήσω καλά για τους αντιπάλους που έχουμε αντιμετωπίσει όλη τη χρονιά, αντί να μιλήσω άσχημα για τον Ολυμπιακό».

Για τις αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα:
«Δέκα από τους ποδοσφαιριστές μας έλειπαν με τις εθνικές τους ομάδες και αρκετοί από αυτούς ταξίδεψαν πάνω από 20 ώρες, επιστρέφοντας το βράδυ της Παρασκευής. Κάποιοι παίκτες δικαιούνταν να ξεκουραστούν, είχαμε λύσεις και έπρεπε να τις χρησιμοποιήσουμε. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε την κατάσταση κανενός παίκτη γιατί έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Όχι μόνο τον αγώνα στο Μάντσεστερ, αλλά και τους ημιτελικούς του Κυπέλλου που είναι εξίσου σημαντικοί για εμάς».

Για το αν ο τραυματισμός του Ιμπαγάσα άλλαξε τα πλάνα του:
«Είχαμε προγραμματίσει να έχουμε περισσότερο την κατοχή της μπάλας και να είμαστε κυρίαρχοι στο κέντρο του γηπέδου για να έχουμε βάθος στο παιχνίδι μας. Η αποχώρηση του Ιμπαγάσα δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού, αλλά εμείς αυτό είχαμε σχεδιάσει».

Για το αν η νίκη του ΠΑΟΚ έδειξε πως η διαφορά στο πρωτάθλημα είναι πλασματική:
«Σήμερα πιστεύω πως ήταν ένα ωραίο παιχνίδι με αρκετή ισορροπία ανάμεσα στις δυο ομάδες. Όταν εμείς ήμασταν καλύτεροι, κάναμε λάθη στην άμυνα, για αυτό δεχθήκαμε τα δυο γκολ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, υπάρχει ισορροπία ανάμεσά μας. Το γεγονός ότι έχουμε μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟΚ οφείλεται στο ότι εμείς είμαστε σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο όλη τη χρονιά. Οι ημιτελικοί πιστεύω πως θα είναι πολύ ισορροπημένοι».

Για το αν ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ:
«Πιστεύω πως απειληθήκαμε μια φορά, έκανε μια απόκρουση ο Ρομπέρτο σε σουτ του Αθανασιάδη. Οι σέντρες και τα κόρνερ δεν ήταν απειλή».

Για το αν έχει παράπονα από τη διαιτησία:
«Ποτέ δεν εκφράζω άποψη για τους διαιτητές, ακόμα κι όταν μας κατηγορούν πως είναι υπέρ μας. Σίγουρα σήμερα θα υπάρχουν άνθρωποι στον Ολυμπιακό που θα έχουν παράπονα από τον διαιτητή και θα έχουν δίκιο, αλλά εγώ δεν θα σχολιάσω. Η δουλειά του διαιτητή ήταν πολύ δύσκολη, εγώ σήμερα του έδωσα συγχαρητήρια, πιστεύω πως απόψε ήταν πολύ έξυπνος».

Οι δηλώσεις των παικτών μας

Διαβάστε τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μετά τον αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ντελβίν Εντινγκά
«Χάσαμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή και επιθετική ομάδα αλλά πρέπει να ανακάμψουμε και να συνεχίσουμε με νίκες στα επόμενα παιχνίδια. Αυτή η ήττα μας στοίχησε ψυχολογικά κυρίως. Υπήρχαν πολλά νεύρα στο παιχνίδι. Οι αντίπαλοι έπαιζαν πολύ δυνατά και ο αντίπαλός μου με χτύπησε. Δεν ήταν χτύπημα πάνω στη φάση αλλά από αγώνα μποξ. Ο διαιτητής δεν έδειξε κάτι, όπως θα έπρεπε να κάνει. Εμείς στεκόμαστε στο ότι χάσαμε και πρέπει πολύ γρήγορα να σηκώσουμε κεφάλι. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο, αυτό που θέλουμε να κερδίσουμε για να πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ».

Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο
«Ήταν ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο ματς. Οι δύο ομάδες ήταν πολύ δυνατές, κάναμε κάποια λάθη που επηρέασαν το αποτέλεσμα. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή χρονιά και περιμένουμε την επόμενη αγωνιστική για να είμαστε πρωταθλητές. Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Θέλουμε τη νίκη την επόμενη αγωνιστική για να πάμε με ηρεμία να αντιμετωπίσουμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είχαμε αποφασίσει να τα δώσουμε όλα για τον Μάικλ γιατί είναι πολύ δυσάρεστο για εμάς που δεν μπορούσε να ήταν εδώ. Του αφιερώσαμε το γκολ και του δείξαμε πόσο μας λείπει και περιμένουμε να επανέλθει γρήγορα. Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει και σίγουρα θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και ήρεμοι».

ΠΑΕ Ολυμπιακος:"Η κοροϊδία έχει και τα όρια της..."

Εξοργισμένοι είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με την διαιτησία του Κάκου στην Τούμπα. Διαβάστε γιατί κατηγορούν τον Κερκυραίο ρέφερι πλην της φάσης του 57'. Η επίσημη θέση της πειραϊκής ΠΑΕ.
Η φάση του 7ου λεπτού στο ντέρμπι της Τούμπας, σημάδεψε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό. Ο Ισαουράλδε χτύπησε εν ψυχρώ με μπουνιά τον Εντινγκά στο πρόσωπο, ωστόσο προς έκπληξη όλων ο Κάκος τιμώρησε τον Αργεντίνο αμυντικό του "Δικέφαλου" με κίτρινη κάρτα!
Για την φάση αυτή και πολλές ακόμη, οι άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ είναι εξοργισμένοι με την αντιμετώπιση που έτυχε ο Ολυμπιακός από τον Κερκυραίο ρέφερι, κάτι που δεν γίνεται για πρώτη φορά.
"Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στην θέση του Ντιόγκο είναι ο Εντινγκά. Για δεύτερη φορά ο κύριος Κάκος αποδεικνύει ότι είναι ανίκανος διαιτητής και γεμάτος εμπάθεια για τον Ολυμπιακό.
Φυσικά δεν ήταν το μόνο εσκεμμένο λάθος της τριάδας. Έγιναν πολλά και επηρέασαν το αποτέλεσμα. Επειδή η κοροϊδία έχει και τα όρια της δεν θα μείνουμε απαθείς σε όλα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν.
Για όλα αυτά αλλά κυρίως για το ότι ο κύριος Κάκος έφτασε στο σημείο να βρίζει διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, καλά θα κάνει να αφήσει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με την πυγμαχία και την αλητεία", αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την διαιτησία του Κάκου στην Τούμπα.

"Ο Κακός έκανε τα στραβά μάτια!"

Φανερά εκνευρισμένος από τις αποφάσεις του Κάκου στο ματς με τον Μπάοκ ήταν ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο εκ των αντιπροέδρων του Θρύλου στάθηκε στη φάση του 56ου λεπτού όταν ο Ινσαουλάρδε χτύπησε με μπουνιά στο πρόσωπο τον Εντινγκά.
Κι όπως τόνισε: “Ηττηθήκαμε απ' τον ΠΑΟΚ σήμερα, είδατε πως ηττηθήκαμε. Εμείς και οι ποδοσφαιριστές μας δεν έχουμε μάθει να παίζουμε μποξ με τους αντιπάλους και ο διαιτητής να κάνει τα στραβά μάτια και να μη βλέπει τίποτα, να λέει «παίζεται»”.
Συνέχισε εξηγώντας: “Αυτό το πράγμα δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο, γιατί είναι πολύ κακό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητας των ποδοσφαιριστών, εκεί θα εστιαστώ σήμερα”.
Και κατέληξε: “Πιστεύω ότι ο κύριος Κάκος είδε το τεράστιο λάθος, το οποίο έκανε. Έχει κάνει το ίδιος λάθος πριν από τρία χρόνια κι ελπίζω να το θυμούνται όλοι οι φίλαθλοι και ας αποφασίσει μόνος του για το μέλλον του”.

Οι αλητειες των παραγοντων του ΠΑΟΚ και του Κακου  

Διαβάστε τις προκλήσεις που έζησαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στην Τούμπα. Ο Κάκος που έβρισε τον Αβραάμ, η "ευχή" ενόψει Μάντσεστερ και οι ψευτοτσαμπουκάδες των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.
Εκνευρισμένοι είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τόσο με την συμπεριφορά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, όσο και από την διαιτησία του απαράδεκτου Τάσου Κάκου. Διαβάστε τις προκλήσεις που έζησαν οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων στην Τούμπα.

Ο Μίτσελ δεν είχε δει τη φάση με την γροθιά του Ισαουράλδε στον Εντινγκά μέχρι την συνέντευξη Τύπου. Κατά την διάρκεια των δηλώσεων του ειρωνεύτηκε για τα "συγχαρητήρια" και είπε πόσο... έξυπνος ήταν ο διαιτητής στο τέλος της συνέντευξης Τύπου.

Ο προκλητικός και απαράδεκτος Τάσος Κάκος, χωρίς λόγο και αιτία, έβρισε (!) τον Αβραάμ Παπαδόπουλο μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Τούμπα και με έπαρση ειρωνευόταν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Εκτός από την αποβολή του Ισαουράλδε, στον οποίο (αν είναι δυνατόν!) δεν έδειξε κόκκινη κάρτα ύστερα από την γροθιά που έριξε, ο Τάσος Κάκος χαρίστηκε δύο φορές στον Λούκας που στο πρώτο μέρος χτύπησε τον Μανωλά, ενώ και ο Αθανασιάδης πήγε εκτός φάσης και χτύπησε με προκλητικό τρόπο τον 23χρονο στόπερ του Ολυμπιακού. Όταν αντέδρασε ο αμυντικός των ερυθρολεύκων του έδειξε μάλιστα και κίτρινη κάρτα!

Δειτε το βιντεο με την μπουνια στον Εντινγκα 
 


Το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Ποικιλίδης, φώναζε μετά το τέλος του ματς εναντίον των ερυθρολεύκων, ειρωνευόταν τα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού και με προκλητικό τρόπο έδωσε τις... ευχές του στους Πειραιώτες, φωνάζοντας με ειρωνικό τρόπο "άντε τώρα για την π@υ$&@ στο Μάντσεστερ", έχοντας την ασφάλεια 30 ανθρώπων του ΠΑΟΚ δίπλα του.

Εχετε την εντυπωση πως δεν ξεραμε με ποιον ειχαμε να κανουμε ?

Ο Κάκος δεν τιμωρεί πυγμάχους! (video)
Για διαιτητής σε αγώνες πυγμαχίας ο Τάσος Κάκος είναι ότι πρέπει. Γιατί με τους πυγμάχους τα έχει καλά. Ξέρει αυτός. Ο συγκεκριμένος ήταν διαιτητής και σε εκείνο το ματς του 2008. Όταν ο Πάμπλο Γκαρσία έδωσε μπουνιά εν ψυχρώ στον Ντιόγκο. Και τότε πάλι δεν είχε βγάλει κόκκινη κάρτα.
Και τώρα τα ίδια έκανε. Ο Ινσαουράλντε έδωσε μπουνιά στο πρόσωπο στον Εντινγκά και το μόνο που έκανε ο Κάκος ήταν να του δώσει κίτρινη. Είχε μετανιώσει για ότι είχε γίνει τότε και σου λέει τώρα θα δώσω... κίτρινη.
Ωστόσο στους κανονισμούς που έχει μάθει, λένε πως παίκτης του Μπάοκ που δίνει μπουνιά και ειδικά σε παίκτη του Ολυμπιακού, δεν είναι ποτέ κόκκινη, άντε κίτρινη ή απλά φάουλ.
Στο ρινγκ της Τούμπας ο Κάκος έπαιξε καλά το έργο του. Βοήθησε τους τραμπούκους της μπουγάτσας να κάνουν ότι θέλουν. Η συμμορία με τα μαύρα ήταν 12 και όχι 11 ή μάλλον καλύτερα 14 ήταν!


Και κατι που συγκρατησα εγω πριν τον αγωνα στο προφιλ του Κακου στο face book


Eνας βαζελος του γραφει χαρακτηριστικα...Οταν θες...μπορεις...Παιξε καλα την Παοκαρα μας..
Απο κει και υστερα βγαλτε τα συμπερασματα σας, ορκισμενος εχθρος του Ολυμπιακου και λειτουργος κατα παραγγελια.

Ζητανε και τα ρεστα απο πανω...Η ανακοινωση του μπαοκ...

"Διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός; Θα γκρεμιστεί κάνας φούρνος..."

Ειρωνική διάθεση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού. Διαβάστε αναλυτικά τι λέει η ανακοίνωση του δικεφάλου.



Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: ''Ο ΠΑΟΚ με τη μορφή επίσημης ανακοίνωσης εκφράζει την αδυναμία να κατανοήσει πόσα παραπάνω πράγματα απειλεί να κάνει ο Ολυμπιακός με τους διαιτητές και πόσα επίσημα όργανα να αντικαταστήσει, καθώς σήμερα γίναμε μάρτυρες ακόμη μιας πρωτοφανούς και δίχως ορίων επίδειξης θράσους!
Ο Ολυμπιακός που δεν είχε δει παίκτη του να αποβάλλεται για δυόμισι χρόνια και δεν το είδε φυσικά ούτε σήμερα στην περίπτωση της χειρονομίας του Σαλίνο, ο Ολυμπιακός που δεν έχει δει διαιτητή να καταλογίζει εις βάρος του πέναλτι για δυόμισι χρόνια και δεν το είδε ούτε σήμερα στη φάση που γκρεμίστηκε ο Αθανασιάδης (περιπτώσεις που αξίζει να ερευνηθούν αν είναι… παγκόσμιο ρεκόρ), ξεπερνά τον εαυτό του διαρρέοντας υπό μορφή επίσημης θέσης ότι θα επιληφθεί της κατάστασης.
Προφανώς μόνο με τρεις φάσεις υπέρ του σε ντέρμπι στην Τούμπα δεν είναι ικανοποιημένος… Δική μας υποχρέωση, είναι να μην του ξαναδώσουμε αγωνιστικά την ευκαιρία να πάρει τρεις αποφάσεις υπέρ του.''

Και για να τελειωνουμε με τους μπουγατσοκεφτεδες....

Μπάοκ θα έρθεις πάλι στο Λιμάνι....Θα φάτε πολλά γκολ και θα καταλάβεις Μπάοκ ότι εδώ είναι Πειραιάς, εμείς θα σε γλεντάμε και εσύ θα προσκυνάς.Σας δίνουμε υπόσχεση και αυτή τη φορά θα την τηρήσουμε στο απόλυτο. ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥ


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου