ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Πανζουρλισμός για ενα εισητηριο στο Ολντ Τράφορντ-To διαφημιστικο trailer (video)

Πανζουρλισμός για ενα εισητηριο στο Ολντ Τράφορντ-To διαφημιστικο trailer (video)

Τεράστια είναι η ζήτηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια ενόψει Ολντ Τράφορντ. Έχουν εξαντληθεί τα 3.500, περίπου 1.000 άτομα στην αναμονή, ενώ και αρκετοί Έλληνες φοιτητές θα βρεθούν μεταξύ των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 
Πρωτοφανής είναι η ζήτηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια του επαναληπτικού κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος  θα διεξαχθεί στις 19 Μαρτίου στο θρυλικό Ολντ Τράφορντ. Οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να γράψουν ευρωπαϊκή ιστορία, παίρνοντας την πρόκριση απέναντι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, φτάνοντας στα προημιτελικά του Champions League, και ο κόσμος του θέλει να γίνει  μάρτυρας αυτής στιγμής.


Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μέσα σε ελάχιστες ώρες εξαφάνισαν και τα 3.500 εισιτήρια που τους έδωσαν οι Άγγλοι, όπως όφειλαν, αλλά αυτά  δεν καλύπτουν τις ανάγκες των ερυθρολεύκων.

Η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να έχουν σε αναμονή περίπου 1.000 άτομα ώστε να πάρουν κάποια από αυτά σε ενδεχόμενα που ορισμένοι ακυρώσουν τις κρατήσεις τους.

Στην Αγγλία υπάρχουν και πολλοί Έλληνες φοιτητές, οι οποίοι επειδή δεν μπόρεσαν να βρουν εισιτήρια για την θύρα που θα τοποθετηθούν οι  οπαδοί του Ολυμπιακού, πήραν αρκετά "μαγικά χαρτάκια" σε κερκίδες που θα κάτσουν οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Tο Ολντ Τράφορντ έχει χωρητικότητα που ξεπερνάει τις 75.000 θέσεις και θα είναι κατάμεστο!

Μάν. Γιουναιτεντ – Ολυμπιακός: To διαφημιστικο trailer

Δείτε το νέο trailer του OlympiacosTV για το δεύτερο παιχνίδι απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο του UEFA Champions League.
)


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου