ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Με 7.000-7.500 ευρω μπορεις να δερνεις να σπας και να καις τα παντα...αμα εισαι ΠΑΟ η ΜΠΑΟΚ...

Με 7.000-7.500 ευρω μπορεις να δερνεις να σπας και να καις τα παντα...αμα εισαι  ΠΑΟ η ΜΠΑΟΚ...

13/03/2014 

Οταν σας ταλεγα εγω οτι θα την γλυτωσουν με προστιματακι ευτελους αξιας για τα οσα εγιναν στην Τουμπα, για τα επεισοδια με την Αστυνομια για τα ανυπαρκτα μετρα ασφαλειας στην υποδοχη της αποστολης του Ολυμπιακου , για τις προκλητικες δηλωσεις Ποικιλιδη και το σφαξιμο του Κακου, την αντιαθλητικη συμπεριφπορα των ποδοσφαιριστων του ΠΑΟΚ και ολα οσα εγιναν τελος παντων...αυτα ολα κοστιζουν 7.500 ευρω..τσαμπα δηλαδη.

Οποιος ειναι μπαοκ εχει ασυλια και ανοχη σε επεισοδια αντιαθλητικη και οπαδικη συμπεριφορα γενικωτερα και αν ξεφυγουν και λιγο τα παιδια δεν τρεχει και τιποτε μωρε...ενταξει.

Αμα εισαι και βαζελας επισης δεν τρεχει τιποτε μπορεις να τους δερνεις ολους ακομα και τους διμκους σου αμα λαχει ο προεδρος σου να βγαινει και να λεει τα χειροτερα στα...εντεταλμενα media  και αυτος και τα τσιρακια του εννοειται και ολα αυτα κοστιζουν 7.οοο ευρω..ε, μην μου πειτε οτι ειναι και..ακριβα? μια χαρα ειναι...

Απλα πλεον καταντησε αηδια να τιμωρουνται με τοση επιεικια ολοι οι αλλοι και στον Ολυμπιακο να εξαντλειται το οριο των τιμωριων με κεκλεισμενων των θυρων αγωνιστικες και υπερογκα προστιμα.

Παει και τελειωσε..μονοι μας και ολοι τους και με τις ομαδες και με τους παραγοντες και με τα θεσμικα οργανα και με ολους...υπαρχει μισος και βρωμικος πολεμος εναντιον του Ολυμπιακου και του κοσμου του, απλα αναρωτιεμαι μεχρι ποτε θα κρατησει την υπομονη του ο κοσμος της ομαδας σε ολη αυτη την βρωμικη επιθεση που δεχεται ο Ολυμπιακος  πανταχωθεν,ελπιζω για πολυ γιατι ετσι και ξεσπασει απο την αγανακτηση του? αστα να πανε....

Iδου και η ειδηση, διαβαστε και...φριξτε

Πρόστιμα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Με 7.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ματς με τον Άρη ,ενώ 7.500 ευρώ ήταν το πρόστιμο για τον ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.
Πρόστιμα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Με πρόστιμο 7.000 ευρώ αποφάσισε να τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό η Πειθαρχική Επιτροπή για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στην αναμέτρηση με τον Άρη για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ενώ για τον ίδιο λόγο ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει το ποσό των 7.500 ευρώ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Συν τοις άλλοις, η υπόθεση της ΠΑΕ Απόλλων αναβλήθηκε, ενώ στον Μάκη Χάβο του Παναιτωλικού επιβλήθηκε η ποινή της επίπληξης.

Αναλυτικά:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 28ης αγωνιστικής.

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.
Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.
Γ) ΠΑΕ Παναιτωλικός, Ι.Χάβο (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του προπονητή κ.Ι.Χάβου: επιβάλλει την ποινή της επίπληξης.
Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Η κάτωθι απόφαση αφορά το πρωτάθλημα υποδομών Κ20, 28η αγωνιστική
Α) ΠΑΟΚ (Κ20): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.
* Η υπόθεση της ΠΑΕ Απόλλων αναβλήθηκε 



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου