ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός

13/03/2014
 
 Αποκλείστηκε από το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στο πόλο ο Ολυμπιακός, ο οποίος ηττήθηκε με 8-6 στην Ισπανία από τη Σαμπαντέλ, στον επαναληπτικό του 10-9 του Πειραιά.

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός

Η Σαμπαντέλ απέδειξε πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και δεν έδωσε δικαίωμα στον Ολυμπιακό να ελπίζει σε πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στο πόλο γυναικών.

Εξ αρχής οι πρωταθλήτριες Ευρώπης έδειξαν την αγωνιστική ανωτερότητά τους στον νερό, προηγήθηκαν με 3-0 και δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμα μέχρι τη λήξη.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη δεν έβρισκε τρόπο να διασπάσει την άμυνα της Σαμπαντέλ, ενώ η «ερυθρόλευκη» άμυνα δεν μπορούσε να βρει αντίδοτο στα δυνατά σουτ των Ισπανίδων από την περιφέρεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκες» βελτίωσαν την άμυνα τους, έκλεισαν σωστότερα τους χώρους, μείωσαν στα -2 με τέρμα της Μαργαρίτας Πλευρίτου και ένα γκολ από τη σέντρα της Αβραμίδου, όμως στη συνέχεια η Σαμπαντέλ κράτησε τη μπάλα με υπομονή

Έτσι, ο Ολυμπιακός πάει στο φάιναλ φορ της δεύτερη τη τάξη ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με τη Σαμπαντέλ να προετοιμάζεται από το βράδυ της Τετάρτης για να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-0, 3-2, 0-2


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου