ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Στην Ελλαδα τιμωρουνται στην Ευρωπη επευθυμουνται...(video)

 Στην Ελλαδα τιμωρουνται στην Ευρωπη επευθυμουνται...(video)

15/03/2014 

O λογος βεβαια για τους οπαδους του Ολυμπιακου, οπου δινουν το...παραδειγμα προς μιμησιν σε ολη την Υφηλιο και που σεβονται οποιον τους σεβεται.

Κατι το οποιο βεβαια δεν συμβαινει στην Ελλαδα γιατι ουτε η τιμια και ενδοξη ιστορια του αναγνωριζεται αλλα και λιδορειται απο τους ανικανους και τα τσιρακια τους καθημερινα και αδιακοπα.

Παραγοντες ΠΑΕ εντεταλμενα media θεσμικοι παραγοντες και  Πολιτεια ειναι εναντιον του μεγαλυτερου και ενδοξοτερου συλογου της χωρας , του συλογου που κραταει ψηλα στην παγκοσμια καταταξη την Ελλαδα και τον αθλητισμο της.Αυτα ομως δεν συμβαινουν στην Ευρωπη, εκει σεβονται την αγωνιστικοτητα του αντιπαλου την ιστορια και τον κοσμο του.

Αυτο εδειξαν για ακομη μια φορα οι οπαδοι της Μπαρτσελονα στην Euroleague  που παρολο που επικρατησαν του Ολυμπιακου εδειξαν ποσο σεβονται τον back to back Πρωταθλητη Ευρωπης αλλα και γενικωτερα τον συλογο  και τον κοσμο του.

Οπως επισης και ο Ολυμπιακος και ο κοσμος του εχει δειξει στην Μπαρτσελονα και οχι μονο πως ξερει να σεβεται οποιον τον σεβεται και να ανταποδιδει τον σεβασμο...ο σεβασμος κερδιζεται και δεν κατακταται ουτε επιβαλεται.

Στην Ελλαδα ο Ολυμπιακος και ο κοσμος του ειναι τα μαυρα προβατα και υπο προστασιαν ειναι τα λαμογια οι λαθρεμποροι, οι συκοφαντες οι ψευτες και ολοι αυτοι ειναι υπο την σκεπην των θεσμικων οργανων και της Πολιτειας και ειδικα τωρα που ειναι περιοδος  εκλογων ο βρωμικος πολεμος κατα του Ολυμπιακου και του κοσμου ειναι ανελεητος...

Μια εικονα χιλιες λεξεις...

Κανενας απο αυτους ομως δεν μπορει να διαψευσει το βιντεο που θα παρακολουθησετε...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ...

Πάρτι οπαδών Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακού

Για αρκετή ώρα μετά το παιχνίδι Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, οι οπαδοί των δύο ομάδων έμειναν στα εξέδρες του «Παλάου Μπλαουγκράνα» και τραγουδούσαν συνθήματα σε εξαιρετικό κλίμα.

Πάρτι οπαδών Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακού (Web TV)
Ένα απίστευτο και ασυνήθιστο σκηνικό έλαβε χώρα μετά το τέλος του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακού στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» για την 10η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας. Οι οργανωμένοι οπαδοί της Μπαρτσελόνα στο πάνω διάζωμα του γηπέδου όπου και κάθονται, τραγουδούσαν συνεχώς, γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο την δέκατη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια της δεύτερης φάσης.

Απέναντί τους, κάθονταν οι περίπου εκατό φίλοι του Ολυμπιακού που ακολούθησαν την ομάδα στην Βαρκελώνη και με τη σειρά τους, φώναζαν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους. Το εκπληκτικό είναι πως οι δύο πλευρές είχαν συμφιλιωθεί για τα καλά, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο οι οπαδοί των «μπλαουγκράνα» να τραγουδούν συνθήματα των «ερυθρόλευκων» και οι Έλληνες να επευφημούν τους Καταλανούς!

Δείτε το βίντεο



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου