ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Περαστικα Μιχαλακη...Ολαϊτάν:«Θα γυρίσω πιο δυνατός από ποτέ»

Περαστικα Μιχαλακη...Ολαϊτάν:«Θα γυρίσω πιο δυνατός από ποτέ»

12/03/2014
inner
Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Μίτσελ στον λογαριασμό του στο twitter. 

 Ο Ολαϊτάν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που βρισκόταν από την Κυριακή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και έδωσε το «παρών» σε γεύμα που έχει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι υπεύθυνοι έδωσαν το «ΟΚ» να αποχωρήσει κρίνοντας ότι δεν υπάρχει λόγος πια να παραμένει κλινήρης.

Ο Νιγηριανός άσος μάλιστα, έκανε την έκπληξη στους συμπαίκτες του δίνοντας το «παρών» σε γεύμα που ήταν σε εξέλιξη και στο οποίο παρευρίσκονταν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού.

Όταν έγινε αντιληπτός ξέσπασαν όλοι σε θερμά χειροκροτήματα.

Πιθανότατα μέσα στην ημέρα αναμένεται ιατρικό ανακοινωθέν από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

«Θα γυρίσω πιο δυνατός από ποτέ»

Σίγουρος πως θα επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ δήλωσε ο Μάικλ Ολαϊτάν μετά το εξιτήριο που πήρε. «Όλοι δίπλα στην ομάδα για να φέρουμε κι άλλους τίτλους στην Ολυμπιακάρα», το μήνυμά του.

«Θα γυρίσω πιο δυνατός από ποτέ»
Λίγη ώρα μετά το εξιτήριο που πήρε μετά το αίσιο τέλος στην περιπέτεια της υγείας του, ο Μάικλ Ολαϊτάν έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα για τον ίδιο και τον Ολυμπιακό.

Ο Νιγηριανός επιθετικός παρουσιάστηκε σίγουρος πως θα επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα πιο δυνατός από ποτέ και αφού ευχαρίστησε όλους τους «ερυθρόλευκους» και όχι μόνο για τη συμπαράσταση στις δύσκολες στιγμές που πέρασε, ζήτησε ομοψυχία για να έρθουν κι άλλες επιτυχίες για την ομάδα του.

Δείτε τι έγραψε ο 21χρονος άσος σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

«Επιτέλους αυτή η μεγάλη και δύσκολη εβδομάδα τελείωσε! Νιώθω ευλογημένος γιατί σε αυτό το διάστημα δεν ένιωσα μόνος. Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας, ο προπονητής, οι συμπαίκτες μου και όλοι εσείς με τα μηνύματά σας ήσασταν πάντα δίπλα μου για να με υποστηρίξετε και να τονώσετε την αυτοπεποίθησή μου. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον γιατρό μας και την ιατρική ομάδα του Metropolitan για την εξαιρετική φροντίδα που μου παρείχαν.

Ευτυχώς θα επανέλθω σύντομα και πιο δυνατός από ποτέ για να σας ανταποδώσω όλη αυτή την αγάπη. Μέχρι τότε πρέπει να υποστηρίξουμε τον προπονητή και τους συμπαίκτες στα επόμενα σημαντικά παιχνίδια. Θα φέρουν κι άλλους τίτλους και δόξα στην Ολυμπιακάρα
».






ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου