ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Έκρηξη από Άντιτς

Έκρηξη από Άντιτς

09/03/2014
 
 «Φωτιές» άναψε ο Πέρο Άντιτς με μηνύματά στο twitter, για τη παρουσία του στον Ολυμπιακό. Ο Σκοπιανός φόργουορντ των Χοκς κατηγόρησε τον Γιώργο Μπαρτζώκα για υπογραφή με τη Φενέρ πριν τους τελικούς!

Έκρηξη από Άντιτς
Νέο διαδικτυακό… χτύπημα -μετά από αυτό του καλοκαιριού, στο οποίο δεν ανέφερε ονόματα- από τον Πέρο Άντιτς. Ο Σκοπιανός φόργουορντ που κατέκτησε δύο Ευρωλίγκες με τον Ολυμπιακό και αποχώρησε κατόπιν απόφασης του Γιώργου Μπαρτζώκα, δέχθηκε πολλά μηνύματα από φίλους της ομάδας μετά την καταπληκτική εμφάνισή του με τους Ατλάντα Χοκς κόντρα στους Κλίπερς τα ξημερώματα στο ΝΒΑ (16 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα).

Αυτά, εκτός από συγχαρητήρια, ανέφεραν πως η αποχώρησή του από τους «ερυθρόλευκους» ήταν λάθος και φαίνεται πως ήταν η… σπίθα που άναψε το φυτίλι για να «ξεσπάσει» ο 33χρονος παίκτης. Στο πρώτο μήνυμά του, ο Άντιτς αναφέρει πως «ο Ολυμπιακός δεν είναι Άντιτς ή Μπαρτζώκας, αλλά η ίδια η ιστορία. Έδωσα το 1000% και δεν υπέγραψα με άλλη ομάδα προτού τελειώσει το συμβόλαιό μου».

Στην συνέχεια, ο Σκοπιανός παίκτης πόσταρε το τατουάζ που έχει με το σήμα της θύρας 7, γράφοντας «για πάντα θρύλος», μήνυμα στο οποίο συμφώνησε απόλυτα και ο Κάιλ Χάινς, που του απάντησε με τη λέξη «αδερφός».

Για το τέλος, ο Άντιτς φύλαγε το πιο «καυτό» μήνυμά του, γράφοντας πως «κάποιος υπέγραψε με τη Φενέρμπαχτσε πριν τους τελικούς του πρωταθλήματος, άρα καταλαβαίνετε ποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό και ποιος τον χρησιμοποιεί για να πάρει περισσότερα λεφτά», εννοώντας σαφώς την υπογραφή προσυμφώνου του προπονητή της ομάδας, Γιώργου Μπαρτζώκα με την τουρκική ομάδα, σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» δεν έκαναν χρήση της οψιόν να ανανεώσουν αυτόματα τη συνεργασία τους.

«Ο Ίβκοβιτς άφησε την ομάδα στον αυτόματο πιλότο και καταφέραμε να κατακτήσουμε ξανά την Ευρωλίγκα. Αυτή είναι η αλήθεια! Υπερασπίζομαι κάθε λέξη που λέω! Θρύλος για πάντα…», ήταν το τελευταίο του «τιτίβισμα».

Αναλυτικά, τα tweets του Άντιτς:  






ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου