ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Σοβαρή απειλή για Απόλλωνα και Βελλή


Σοβαρή απειλή για Απόλλωνα και Βελλή

15/03/2014
 
Για τέταρτη φορά, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Σταμάτη Βελλή, που πλέον δεν κινδυνεύει μόνο ο ίδιος, αλλά και ο Απόλλων Σμύρνης με αφαίρεση βαθμών!

Σοβαρή απειλή για Απόλλωνα και Βελλή
Σε… μπελάδες μπαίνει ο Σταμάτης Βελλής και παράλληλα ο Απόλλων Σμύρνης. Οι καταγγελίες που κάνει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και προκάλεσαν την τέταρτη πειθαρχική δίωξη εις βάρος του απ’ τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα!

Και κάπου εκεί ξεκινούν τα «ζόρια» αν αναλογιστεί κανείς πως ο κ. Βελλής είναι υπότροπος τρις! Βάσει του πειθαρχικού κώδικα, κινδυνεύει να πληρώσει πρόστιμο μέχρι και 150.000 ευρώ, ενώ τα λεγόμενά του πιθανώς να πλήξουν και την «ελαφρά ταξιαρχία», αν αναλογιστεί κανείς πως υπάρχει σχετική παράγραφος που κάνει λόγο για αφαίρεση μέχρι και τρεις βαθμούς. Σε μια περίοδο που ο αθηναϊκός σύλλογος κάνει την προσπάθειά του να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα.

Και δεν σταματούν εκεί οι… απειλές! Διότι ο αθλητικός δικαστής έχει τη δυνατότητα να επέμβει και να απαγορεύσει στον μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα όχι μόνο την είσοδό του στα γήπεδα για τρεις μήνες, αλλά ακόμα και την οποιαδήποτε δραστηριότητά του με το ποδόσφαιρο μέχρι και για μισό χρόνο.

Η ανακοίνωση της δίωξης:

«Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε διώξεις εις βάρος:

1.Του ιδιοκτήτη και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης Σταμάτη Βελλή και της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης,νομίμως εκπροσωπουμένης, διότι ο πρώτος τούτων Σταμάτης Βελλής, ιδιοκτήτης και μεγαλομέτοχος της διωκομένης ΠΑΕ, δυσφήμησε το άθλημα του ποδοσφαίρου, προβαίνοντας δημοσίως σε δυσμενείς κρίσεις σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου (Προέδρου της ΕΠΟ, Διαιτησίας, κλπ) και άλλων ΠΑΕ, προκαλώντας, έτσι, στο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξιώσεως και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση εκ μέρους του κοινού προς παρακολούθηση των αγώνων του ποδοσφαίρου και προσελεύσεως στα γήπεδα. Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 3, 4 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 28-6-2013.


 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου