ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Συνελήφθη ο Καντονά-3,5 χρόνια φυλάκιση στον Χένες

Συνελήφθη ο Καντονά-3,5 χρόνια φυλάκιση στον Χένες

13/03/2014
 
 
 Σε 3,5 χρόνια φυλάκισης τιμώρησε το γερμανικό δικαστήριο τον Ούλι Χένες για φοροδιαφυγή 27 εκατομμυρίων ευρώ με σημερινή του απόφαση!

Τριάμισι χρόνια φυλάκιση στον Χένες!Το γερμανικό δικαστήριο αποφάσισε να καταδικάσει με 3,5 χρόνια φυλάκισης τον πρόεδρο της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, για φοροδιαφυγή.

Συγκεκριμένα, το ποσό φοροδιαφυγής του ισχυρού άνδρα των Βαυβαρών κυμαίνεται στα 27,2 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες είχε αποκαλύψει. Η υπερασπιστική γραμμή του προέδρου της Μπάγερν Μονάχου στηρίχθηκε σε αυτό, ελπίζοντας στα προνόμια του νόμου περί εθελοντικής αποκάλυψης.

Ωστόσο το δικαστήριο θεώρησε ότι ουσιαστικά ο Χένες αναγκάστηκε να προβεί στην αποκάλυψη λόγω του ρεπορτάζ γνωστού γερμανικού περιοδικού με αποτέλεσμα να καταρρίπτεται στο μεγαλύτερο μέρος της η υπεραστική γραμμή αυτή Χένες.

Η αρχική προτεινόμενη ποινή από τον εισαγγελέα ήταν 7 χρόνια κάθειρξης, για φοροδιαφυγή 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Μετά την ομολογία του Χένες τη Δευτέρα έφθασαν το ποσό αυτό ανήλθε στα 18,5 εκατομμύρια.

Στη συνέχεια, την Τετάρτη ο εισαγγελέας έφερε στην επιφάνεια νέο πόρισμα που ανέφερε ότι πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου δεν έχει πληρώσει συνολικά 27, 2 εκατομύρια ευρώ στο γερμανικό κράτος, κάτι που δεν έφερε αντιδράσεις από την πλευρά του 62χρονου άντρα.

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου μπορεί να ασκήσει έφεση στην απόφαση του δικαστηρίου, εντός μιας εβδομάδας.

Παράλληλα, ο Ούλι Χένες μέχρι στιγμής αρνείται να παραιτηθεί από την προεδρία της πρωταθλήτριας Ευρώπης, όμως ισχυρά στελέχη της ομάδας θα τον πιέσουν να διαχωρίσει τη θέση του από το σύλλογο.
Στα κρατητήρια πέρασε το βράδυ της Πέμπτης ο Έρικ Καντονά, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία για επίθεση σε άγνωστο άντρα.

Συνελήφθη ο Καντονά!

Στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκε ο Έρικ Καντονά μετά από καταγγελίες για ξυλοδαρμό. Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνελήφθη στο Πριμρόουζ Χιλ, λόγω επίθεσης σε άντρα που δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του.

Όπως έγινε γνωστό, ο άγνωστος άνδρας δεν χρειάστηκε ιατρική φροντίδα μετά το περιστατικό, ενώ το επίσημο δελτίο τύπου της αστυνομίας αναφέρει:

«Η αστυνομία κλήθηκε την Τετάρτη 12 Μαρτίου στις 12.55π.μ. στο Ρέτζςντς Παρκ, μετά από 

καταγγελία για επίθεση. Συνελήφθη άντρας γύρω στα 40 ως ύποπτος για επίθεση ξυλοδαρμού».


 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου