ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

O ΠΑΟΚ εκτελει χρεη ΕΠΟ και θα τιμωρησει τον Ινσαουράλδε...?

 O ΠΑΟΚ εκτελει χρεη ΕΠΟ και θα τιμωρησει τον Ινσαουράλδε...?

11/03/2014

To δουλεμα πεφτει συνεφο...επειδη εχει παρει διαστασεις ξεφτυλας ακομα και στο εξωτερικο η μπουνια του  Ινσαουράλδε στον Εντινγκα και γενικα η ατιμωρησια του ΠΑΟΚ για την συμπεριφορα τους στην αναμετρηση με τον Ολυμπιακο στην Τουμπα, σπευδουν να μας πουν οτι ενταξει ρε παιδια μην ανησυχειτε...θα τον τιμωρησουμε εμεις τον παικτη γιυτο που εκανε...δηλαδη...? θα τον βαλουν να φαει με το ζορι ενα κιλο λουκουμια? πλακα μας κανετε ρε μπουνταλαδες του Βορρα? τι μας εχετε περασει? για μπουγατσομυαλους οπως εσεις?

Αρμοδια αρχη ειναι η ΕΠΟ και μονο να επιληφθει του θεματος αν και εχει αργησει κιολας...θα επρεπε ηδη να εχει ασχοληθει σοβαρα με το θεμα και να ειχε δωσει μερικες αγωνιστικες στον παικτη, και η ΚΕΔ να ειχε στειλει ηδη στο σπιτι του τον Κακο.

Απο ποτε μια ΠΑΕ εκτελει χρεη ΕΠΟ  και τιμωρει απο μονη της τον παικτη που εχει κανει ενα τετοιο παραπτωμα οπως του συγκεκριμενου? δηλαδη αργοτερα ο μπαοκ θα αναλαβει να τιμωρει και πεικτες αλλων ομαδων...και πρωτα απολα του Ολυμπιακου εφοσον εκτελει χρεη...ΕΠΟ ετσι?

Δεν παμε καλα...αυτα μονο στο Ελληνικο ποδοσφαιρο γινονται..

ΤΙΣ ΚΟΥΝΕΛΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ...

Και για να γινω ακομα πιο δικαιος...μαρεσει που οι δημοσιογραφοι απλα μεταφερετε την ειδηση χωρις ιχνος κριτικης λες και ειναι κατι φυσιολογικο να τιμωρειται εκ των εσω ενας ποδοσφαιριστης με ενα τετοιο παραπτωμα, ακομα και η UEFA θα επρεπε να ειχε ασχοληθει με την αντιαθλητικη συμπεριφορα του παικτη αλλα και του μπαοκ γενικωτερα.

Ειπαμε..αυτο ειναι το Ελληνικο ποδοσφαιρο, αυτοι ειναι οι υπολοιποι οπαδοι των αλλων ομαδων αλλα και οι συλογοι τους γενικωτερα...κανονικα θα επρεπε να  τον ειχαν κραξει ολοι ανεξαιρετως γιαυτο που εκανε...μην φοβαστε ερχεται και σειρα σας για...μπουνιες στην επομενη αναμετρηση σας με τον..μπαοκ.

Ιδου τι λεει η ειδηση αλλα και τι ειπε ο Εντινγκα για την συμπεριφορα του Ινσαουράλδε

Ινσαουράλδε… εκ των έσω

Εσωτερικά θα αντιμετωπίσουν στον ΠΑΟΚ το θέμα που προέκυψε με την συμπεριφορά του Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε στο ματς με τον Ολυμπιακό. Αρχίζει η προετοιμασία για τον Άρη.

Ινσαουράλδε… εκ των έσω
Ο Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε είχε καλή παρουσία στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, αλλά επισκιάστηκε από τη γροθιά που έδωσε εκτός φάσης στον Ντελβίν Εντινγκά. Μπορεί ο Αργεντινός αμυντικός να τη γλίτωσε φθηνά, αφού ο διαιτητής Κάκος δεν τον απέβαλε, ωστόσο στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν θα αφήσουν έτσι το θέμα.

Ήδη οι άνθρωποι της ομάδας έχουν επιληφθεί του θέματος και θα μιλήσουν με τον ποδοσφαιριστή μετά το ρεπό της Τρίτης. Είναι άγνωστο αν θα του επιβληθεί κάποιο πρόστιμο ή απλώς θα του γίνουν παρατηρήσεις, κάτι που πιθανότατα δεν θα δημοσιοποιηθεί αφού στον ΠΑΟΚ θέλουν να διευθετήσουν το θέμα εσωτερικά. Στόχος τους είναι να δώσουν στον παίκτη να καταλάβει πως αν και εκτιμάται το πάθος που δείχνει, δεν θα πρέπει να δίνει δικαιώματα με τη συμπεριφορά του, αφού η αντιαθλητική του ενέργεια θα μπορούσε να είχε στοιχίσει πολύ ακριβά στην ομάδα του αν είχε αντικρίσει την κόκκινη κι όχι την κίτρινη κάρτα.

Τι έλεγε ο Εντιγκά για Ινσαουράλδε

Ούτε στην Αφρική δεν έχει δει ο Ντλεβίν Εντιγκά συμβάν σαν και αυτό με τον Χουάν Ινσαουράλδε, όπως έλεγε μετά το ματς και σχολίασε πως παίκτες σαν τον Αργεντινό δεν πρέπει να είναι στο ποδόσφαιρο.

Τι έλεγε ο Εντιγκά για Ινσαουράλδε
Δεν μπορούσε να… χωνέψει ο Ντελβίν Εντιγκά μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ το συμβάν με τον Χουάν Ινσαουράλδε και πιο πολύ δεν μπορούσε να πιστέψει το γεγονός ότι ο Τάσος Κάκος δεν απέβαλλε τον αμυντικό του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Δεν το πιστεύω αυτό που έγινε. Και ακόμη πιο πολύ δεν πιστεύω το ότι δεν τον απέβαλλε ο διαιτητής, που είδε τι έγινε. Παίκτες σαν και αυτόν δεν αξίζουν να παίζουν ποδόσφαιρο», έλεγε ο 26χρονος χαφ και όπως τόνισε δεν του έχει τύχει κάτι παρόμοιο, ούτε καν στην Αφρική.

Ο Κονγκολέζος μέσος σαφώς και ήταν εκνευρισμένος και πολλοί από τους ανθρώπους της ομάδας πήγαν κοντά του στα αποδυτήρια για να τον ηρεμήσουν.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Εντινγκά διατήρησε την ψυχραιμία του, όπως φάνηκε και πέντε λεπτά μετά το επεισόδιο με τον Ινσαουράλδε, βλέποντας παίκτη του αντίπαλου στο έδαφος, έβγαλε την μπάλα έξω, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου