ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Κατακτηση και μαθηματικά το 41ο πρωτάθλημα με Πανθρακικό στο άδειο Καραϊσκάκη

Κατακτηση και μαθηματικά το 41ο πρωτάθλημα με Πανθρακικό στο άδειο Καραϊσκάκη

15/03/2014
 
 
 Στο άδειο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει κόντρα στον Πανθρακικό να κατακτήσει και μαθηματικά το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, λίγες μέρες πριν από το σπουδαίο ματς με τη Γιουνάιτεντ.

Έτοιμος ο θρόνος και ας είναι μόνος
Ιδιαίτερο θεωρείται για τον Ολυμπιακό το αποψινό παιχνίδι με τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Πρώτα από όλα το Καραϊσκάκη θα είναι άδειο, λόγω της τιμωρίας που επιβλήθηκε στους Πειραιώτες για όσα έγιναν στο ντέρμπι της με τον Παναθηναϊκό.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ο προσεχής επαναληπτικός με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», όπου θα κριθεί η πρόκριση στις οχτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Όπως και να ’χει, σήμερα το βράδυ οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πανηγυρίσουν και μαθηματικά την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους.

Χωρίς τον κόσμο στις εξέδρες αυτό δεν θα γίνει, όπως θα ήθελαν το ποδοσφαιρικό τμήμα και η διοίκηση, αλλά δεν παύει να τελειώνει με την υπόθεση «τίτλος».

Άλλωστε, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν να πάρουν τα «πάνω» τους μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ εν όψει της αναμέτρησης με τους «κόκκινους διαβόλους».

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ – έχοντας στο μυαλό του και εκείνο το ματς – αποφάσισε να ξεκουράσει τον Σαλίνο και τον Μανωλά, ενώ οι επιλογές του στο αρχικό σχήμα θα έχουν γνώμονα το παιχνίδι στο Μάντσεστερ.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Παπάζογλου, Παπαδόπουλο, Μπονγκ και Χολέμπας.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σάμαρης και ο Μανιάτης, με τον Φουστέρ και τον Κάμπελ να είναι στα πλάγια. Ο Ντομίνγκες θα παίξει πίσω από τον Βαλντές.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μασάντο, Εντινγκά, Πελέ, Πέρες, Σέποβιτς και Τόρες. Εκτός από τις «ανάσες» που έδωσε, ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει τους Σιόβα, Σαβιόλα, Μαρκάνο, Ολαϊτάν και Ιμπαγάσα.

Η αποστολή του Πανθρακικού

Η αποστολή του Πανθρακικού
Εκτός έδρας αναμέτρηση για τον Πανθρακικό αύριο βράδυ, με την ομάδα της Κομοτηνής να αγωνίζεται στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό.
Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Άκη Μάντζιο διότι οι τραυματισμοί είναι αρκετοί, ενώ υπάρχουν και ορισμένες τιμωρίες. Κι αυτό δεν του επέτρεψε να πάρει στην Αθήνα 18 παίκτες.

Η αποστολή αποτελείται από 17 ποδοσφαιριστές για την ακρίβεια. Αυτοί είναι οι Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Μαμούτ, Χασομέρης, Ρομέου, Μολίνα, Ντιόγκο, Ζδράβος-Ρίζος, Χρήστου, Μπεν-Σαμπάτ, Τριανταφύλλου, Καθάριος, Εμπόου, Μακρυδημήτρης και Μπαϊκαρά.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Κουτσόπουλος, Κάσες, Ίγκορ και Σέρεμετ, όπως και οι τιμωρημένοι Τζάνης και Παπαγεωργίου.

Προϊστορία

Το απόλυτο στις νίκες επί του Πανθρακικού σε επτά αγώνες εντός και εκτός έδρας διατηρεί ο Ολυμπιακός. Ειδικά στο Φάληρο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τρεις νίκες με συντελεστή τερμάτων 9-1.

Τα τρία ματς που έχουν διεξαχθεί επίπεδο πρωταθλήματος
Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)


23/09/12 Ολυμπιακός-Πανθρακικός 4-1 (4', 51' Τζιμπούρ, 27' Χολέμπας, 29' (αυτ) Σκλιοπίδης - 82' Κυβελίδης)
13/12/09 Ολυμπιακός-Πανθρακικός 3-0 (37΄ Γκαλέτι, 45΄, 58΄ Ντουντού)
19/10/08 Ολυμπιακός-Πανθρακικός 2-0 (66', 73' Γκαλέτι)

Μιτσελ:"Θα νιώθουμε σαν να είστε μαζί μας"


Σίγουρα σε μια αναμέτρηση που ισοδυναμεί με ματς τίτλου, όλοι στο Λιμάνι θα ήθελαν να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Όμως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό!
Και ο Μίτσελ έστειλε το μήνυμά του για τον λαό του Θρύλου μέσω twiiter. Κι όπως τόνισε: «Θα νιώθουμε σαν να είστε μαζί μας», μαζί με μια φωτογραφία που έβαλε με φόντο το πέταλο στο ΝΑΟ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου