ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Ernesto Valverde: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό» (video)

Ernesto Valverde: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό» (video)


aris olympiakos 1 2 valverdeΑπόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Ernesto Valverde στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη. Ο Ίβηρας τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ χαρακτήρισε την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό ως τη σημαντικότερη για το πρωτάθλημα.


«Το πιο σημαντικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα είναι το επόμενο, αλλά και το σημερινό ήταν πολύ σημαντικό γιατί ήταν απέναντι σε μία ομάδα που μας κέρδιζε τα τελευταία χρόνια», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός και συνέχισε: «Όταν κερδίζεις είσαι ευχαριστημένος. Προσπαθούμε πάντα να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Και με τον Παναθηναϊκός ήμουν ικανοποιημένος από το παιχνίδι που κάναμε, παρά την ήττα. Και σήμερα έμεινα ικανοποιημένος. Η ομάδα έδειξε ότι προσπαθεί και μπορεί να παίρνει νίκες και σε δύσκολες έδρες». Για τον τραυματισμό του Mirallas, είπε: «Δε γνωρίζουμε, ελπίζουμε να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό».
Για το αν φοβήθηκε ότι ο Ολυμπιακός θα χάσει το παιχνίδι, όταν προηγήθηκε ο Άρης σημείωσε: «Όχι δε φοβηθήκαμε γιατί είχαμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας. Ξέραμε πως θα είχαμε πολλές δυσκολίες και είναι το πρώτο παιχνίδι που δεχθήκαμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον τρόπο που παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε ρυθμός εξαιτίας των πολλών διακοπών. Ο Άρης δεν μας απείλησε, αλλά και εμείς αν και φτάναμε εύκολα στην περιοχή του Άρη δεν τελειώναμε σωστά τις φάσεις και στο τέλος του αγώνα κινδυνέψαμε να δεχθούμε γκολ».
Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού σε video:
Ernesto Valverde: «O τίτλος θα κριθεί κόντρα στον Παναθηναϊκό»:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου