ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Αποθέωση στη φιέστα (video)

Αποθέωση στη φιέστα

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής τον Αντώνη Νικοπολίδη, που μετά το ματς με την Καβάλα, δεν θα συμμετάσχει ούτε και σε αυτό με τον Ατρόμητο την Κυριακή (10/3) στο Περιστέρι. Θα παίξει βασικός την 30η αγωνιστική (17/4) στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στη Λάρισα, στον τελευταίο επίσημο αγώνα της καριέρας του.
Μετά το παιχνίδι απέναντι στην Καβάλα (3/4) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε και πάλι εκτός αποστολής τον Αντώνη Νικοπολίδη, αυτή τη φορά για το ματς κόντρα στον Ατρόμητο, για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος, την Κυριακή (10/3) στο Περιστέρι.
Ο Ισπανός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει βασικό, για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, τον Μπαλάς Μέγκιερι, έχοντας στον πάγκο τον Ούρκο Πάρντο. Όπως αντιλαμβάνεται ο κοινός νους, η μη συμμετοχή του Νικοπολίδη στην 18άδα, δεν έχει να κάνει με αγωνιστικούς λόγους, παρά μόνο με το γεγονός πως ο Βαλβέρδε θέλει να δει αγωνιζόμενο κάτω από τα γκολπόστ του Ολυμπιακού τον νεαρό Ούγγρο τερματοφύλακα, προκειμένου να βγάλει κάποια συμπεράσματα για τις ικανότητες του τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Άλλωστε είναι ήδη αποφασισμένο πως ο Αντώνης Νικοπολίδης θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων την επόμενη Κυριακή (17/3), όταν και θα υποδεχθούν την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος, την ομάδα της Λάρισας στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Αυτό θα είναι και το "κύκνειο άσμα" του. Ο έμπειρος γκολκίπερ των Πειραιωτών αναμένεται να γνωρίσει την καθολική αποθέωση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου για το συγκεκριμένο παιχνίδι αφού θα "κρεμάσει τα γάντια" του έπειτα από μια πολύχρονη καριέρα και 7 χρόνια γεμάτα επιτυχίες με την "ερυθρόλευκη" φανέλα του Θρύλου.
www.redplanet.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου