ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Για άλλη μια φορά απαξίωσαν το γκολ του Μιραλάς!


Για άλλη μια φορά απαξίωσαν το γκολ του Μιραλάς!

5 Απριλίου, 2011

ΜΙΡΑΛΑΣΩς  οι MVP και σκόρερ του καλύτερου τέρματος της 28ης αγωνιστικής της SuperLeague ψηφίστηκαν ο Δημήτρης Σιόβας του Πανιωνίου και ο Γιώργος Γεωργιάδης του Πανσερραϊκού,  απαξιώνοντας για μια ακόμη φορά ως καλύτερο κάποιο γκολ παίκτη του Ολυμπιακού.
Ο Γιώργος Γεωργιάδης έκλεψε τη δόξα του καλύτερου γκολ της 28ης αγωνιστικής από τον Κέβιν Μιραλάς, το οποίο κατά γενική ομολογία ήταν το ωραιότερο της ημέρας. Κι όμως το γκολ του Βέλγου στράικερ του Θρύλου συγκέντρωσε μόλις στο 35,71% των ψήφων…
O αμυντικός του Πανιωνίου Δημήτρης Σιόβας ανακηρύχθηκε MVP της αγωνιστικής με ποσοστό 63,81%, λόγω της κρισιμότητας του τέρματος που πέτυχε στο 2-1 των «κυανέρυθρων» επί της Κέρκυρας, ενώ ο Γιώργος Γεωργιάδης του Πανσερραϊκού με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό, κέρδισε το τίτλο του καλύτερου τέρματος με ποσοστό 60,58%, αφήνοντας στην δεύτερη θέση αυτό του Κέβιν Μιραλάς, το οποίο συγκέντρωσε το 35,71% των ψήφων.
Αναλυτικά:
Η Superleague και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 28η αγωνιστική της Superleague ΟΠΑΠ:
• Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP ΟΠΑΠ:
Δημήτρης Σιόβας (Πανιώνιος) 63,81 %
Χουάν Χουάνμα (Αρης) 32,34 %
Καλίφα Πάπα Σανκαρέ (Ολυμπιακός Βόλου) 3,85%
• Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal ΟΠΑΠ:
Γιώργος Γεωργιάδης (Πανσερραϊκός) 60,58%
Κέβιν Μιραλάς (Ολυμπιακός) 35,71%
Ξαβιέ Τομάς (Ολυμπιακός Βόλου) 3
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου