ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Έχει «δεμένο» τον Τζιμπούρ;

Έχει «δεμένο» τον Τζιμπούρ;















6 Απριλίου, 2011

Επάξια κέρδισε ο Ράφικ Τζιμπούρ με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την ερυθρόλευκη φανέλα την ανανέωση του συμβολαίου του η οποία θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια.

Παρ’ όλο που είναι μόνο λίγους μήνες στον Θρύλο έχει συμβάλλει κι αυτός στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού τα γκολ που έχει πετύχει είναι κάτι παραπάνω από καθοριστικά. Έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι μπήκε στο κλίμα, κατάλαβε σε ποια ομάδα ήρθε και ξεκίνησε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να σκοράρει.

Γι’ αυτό κέρδισε με την αξία του την παραμονή του στο Λιμάνι. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του Τζιμπούρ δόθηκε η εντύπωση ότι δεν είναι βέβαιη η παραμονή του στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν.

Το σίγουρο είναι πως ο Θρύλος έχει δεμένο τον Αλγερινό παικταρά καθώς όπως αποκαλύπτεται και στην εφημερίδα «Γαύρο», υπάρχει οψιόν στο συμβόλαιο του που προβλέπει δύο χρόνια ανανέωσης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας στην υπόθεση δεν υπάρχει τίποτα θολό και τίποτα για να λυθεί. Όλα είναι ξεκάθαρα. Ο Ολυμπιακός θα ενεργοποιήσει την οψιόν και ο Τζιμπούρ θα παραμείνει στο Λιμάνι για δύο ακόμα χρόνια.

Ο Τζιμπούρ κατάφερε να σκοράρει μέχρι στιγμής 6 φορές στα 7 ματς। Και υπάρχουν ακόμα άλλα δύο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι σκόραρε, με ΑΕΚ, ΠΑΟ, Άρη και το πολύτιμο γκολ στην Καβάλα.

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου