ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Όλοι θέλουν Βαλβέρδε

Όλοι θέλουν Βαλβέρδε

Και η νυν διοίκηση της Αθλέτικ Μπιλμπάο ενδιαφέρεται για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς όπως τονίζουν μέλη της είναι σε θέση να κλείσουν τον τεχνικό του Ολυμπιακού.

Η μάχη για την προεδρία στην ομάδα της Βασκωνίας καλά κρατεί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να αποτελεί το μήλο της έριδος τόσο για την νυν διοίκηση όσο και για την υποψηφία να την διαδεχτεί.

Βέβαια και οι δύο υπολογίζουν χωρίς τους... ξενοδόχους που στην προκειμένη περίπτωση είναι οι Ολυμπιακός και Βαλβέρδε, καθώς είναι πολύ πιθανόν να μείνουν οι Βάσκοι μόνο στα λόγια, αρκεί ο προπονητής του Θρύλου να ψηφίζει την ομάδα του Πειραιά, παραμένοντας "βασιλιάς" στους ερυθρόλευκους.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπροέδρου της Μπιλμπάο, Φερμίν Παλομάρ στα πλάνα τους είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε για διάδοχος του Καπαρός μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.

Μάλιστα, ο Παλομάρ, υποστήριξε πως μπορούν και εκείνοι να τον φέρουν στην Βασκωνία, αφήνοντας αιχμές για τα λεγόμενα του υποψηφίου προέδρου, Γιοσού Ουρούτια, ο οποίος έχει προαναγγείλει ως πρώτη του κίνηση, εφόσον εκλεγεί την πρόσληψη του 47χρονου προπονητή.

"Κι αν φέρουμε εμείς τον Βαλβέρδε, δεν θα ήταν καλό για την Αθλέτικ; Αν τον φέρω εγώ, δεν θα είναι το ίδιο σαν να τον έφερνε κάποιος άλλος; Στις περιπτώσεις των Καπαρός και Νταβίντ Λόπεθ υπήρχε συμφωνία.

Το να χωριζόμαστε σε στρατόπεδα μου φαίνεται λυπηρό και κακό για την ομάδα. Ο Καπαρός είναι ακόμα εδώ και πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει η σεζόν"

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου