ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «REDNEWS»: Ο ΤΕΟ ΓΙΑΝΣΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙ-ΙΜΠΑΓΑΣΑ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «REDNEWS»: Ο ΤΕΟ ΓΙΑΝΣΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙ-ΙΜΠΑΓΑΣΑ!
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ 6/4/2011 00:20:48
Την ώρα που άπαντες στον Ολυμπιακό περιμένουν να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, το «rednews» πάει ένα βήμα παραπάνω και σας παρουσιάζει τον παίκτη που οι ερυθρόλευκοι έχουν… σταμπάρει ως αντικαταστάτη του Αριέλ Ιμπαγάσα…


Πρόκειται για τον Ολλανδό Τέο Γιάνσεν, ο οποίος αγωνίζεται με την φανέλα της Τβέντε και κυριολεκτικά έχει κλέψει καρδιές. Είναι δύσκολη περίπτωση, αλλά συνάμα και ξεχωριστή. Άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό των πρωταθλητών, έχει βάλει για τα καλά στο… μάτι τον 29χρονο μεσοεπιθετικό που φαίνεται να πληροί όλες τις προδιαγραφές που θέλουν στο λιμάνι.

Ο Γιάνσεν πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν τόσο στο πρωτάθλημα (έχει πετύχει 10 γκολ) όσο και στην Ευρώπη (5 γκολ!), όπου η ομάδα του αρχικά συμμετείχε στο Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα στο Γιουρόπα Λιγκ όπου και εντυπωσιάζει.

Τα κάνει όλα στον αγωνιστικό χώρο. Τρέχει ακατάπαυστα, πιέζει, κλέβει μπάλες, οργανώνει, πασάρει και το κυριότερο έχει επαφή με τα δίχτια όπως εξηγήσαμε και παραπάνω. Φημίζεται και για τις πολύ καλές εκτελέσεις φάουλ με το αριστερό πόδι μάλιστα…

Το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το Καλοκαίρι του 2014 με την Τβέντε, το θετικό είναι ότι ο Ολλανδικός σύλλογος δεν μπορεί να ζητήσει τον «ουρανό με τα άστρα» για έναν παίκτη που βαδίζει στον τριακοστό χρόνο της ηλικίας του.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δεν είναι μια περίπτωση που απλώς εξετάζεται, αλλά οι ερυθρόλευκοι ρωτούν διαρκώς για τον παίκτη με προφανή στόχο να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα. Υπάρχει φάκελος με όλα τα στοιχεία γύρω από τον τρόπο παιχνιδιού του, αλλά και τον χαρακτήρα του. Για το κόστος της μεταγραφής υπάρχουν διάφορες απόψεις συνεπώς δεν έχει και νόημα να αναφέρουμε ποσά, τα οποία μπορεί να μην έχουν και καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Τέο Γιάνσεν λοιπόν ο εκλεκτός για αντι-Ιμπαγάσα. Όνομα έκπληξη, που συγκεντρώνει όμως όλα τα απαιτούμενα στοιχεία του παίκτη που θα δώσει ανάσες στον Αργεντινό… μαέστρο.
www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου