ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Πρόβα για διπλό στο Ρέντη


Πρόβα για διπλό στο Ρέντη

proponhsh

7 Απριλίου, 2011

Ο Βαλβέρδε έκανε διπλό, χωρίς ωστόσο να δείξει κάτι για το τι σκέφτεται ενόψει του Ατρομήτου

Με έντονους ρυθμούς και σαν να επρόκειτο για επίσημο αγώνα πραγματοποιήθηκε σήμερα η προπόνηση στο Ρέντη.Οι «ερυθρόλευκοι» φορτσάρανε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα και αντιμετωπίσαν την προπόνηση με ιδιαιτερο πάθος και ένταση.

Ο Βαλβέρδε χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες των οκτώ και όπως ήταν φυσιολογικό δεν μπορούσε να δείξει πράγματα για το τι σκέφτεται ενόψει της αναμέτρησης του Περιστερίου.

Ο Μάρκο Πάντελιτς δεν συμμετείχε στο δίτερμα και απλώς έκανε το πρώτο μέρος της προπόνησης που ήταν τρέξιμο και «κορόιδο».

Αυτό που θα κρατάει πάντως ο Βαλβέρδε είναι ότι στο διπλό είδε πάθος, είδε ένταση και παίκτες που δεν είχαν πρόβλημα να κάνουν και δυνατά τάκλιν, έτσι ώστε να δείξουν στον προπονητή τους ότι αξίζουν μία ευκαιρία στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που έμεινε για δεύτερη σερί μέρα σπίτι του, καθώς έχει πυρετό. Πάντως αύριο αναμένεται να πάει κανονικά στο Ρέντη.

Ο δε Ζαϊρί συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του με ασκήσεις στην πισίνα και ενδυνάμωση। Όπως σας έχουμε αναφέρει, μόνο με θαύμα θα προλάβει το τελευταίο ματς με την Λάρισα.

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου