Ο τίτλος έχει προ πολλού "κλειδώσει", η διαφορά από τον (αιώνιο) δεύτερο βρίσκεται στους 13 βαθμούς (ακόμα...), επομένως υπάρχει όλη η διακριτική ευχέρεια για τον προπονητή του Ολυμπιακού να δώσει εκ νέου ευκαιρίες στο ματς με τον Ατρόμητο σε παίκτες που για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν έχουν παίξει πολύ στην διάρκεια του πρωταθλήματος.

Αν σκεφτεί κανείς ότι στην "φιέστα" με τη Λάρισα και μπροστά σε 33.000 φιλάθλους θα υπάρχει το κίνητρο του "15 στα 15" εντός έδρας, αλλά και του να ικανοποιηθεί ο κόσμος με νίκη και καλή εμφάνιση στο φινάλε της περιόδου, άρα θα παίξουν οι βασικοί, στο Περιστέρι ο "Τσινγκούρι" θα βάλει ορισμένους από τους μικρούς και εδώ που τα λέμε, καλά θα κάνει...

Ο Μπαλάς Μέγκιερι θα ξεκινήσει εκ νέου κάτω από τα γκολπόστ, αφού ομολογουμένως επέδειξε σταθερότητα και σιγουριά κόντρα στην Καβάλα. Δεν ευθύνεται για κανένα λόγο στο γκολ του Νικουλάε, ενώ "καθάρισε" με ευκολία όποια φάση δημιουργήθηκε στα γκολπόστ του. Για 20χρονο με πρώτη παρουσία στο ερυθρόλευκο τέρμα και μπροστά στον κόσμο της ομάδας, ήταν καλός ο Ούγγρος και δικαιωματικά αξίζει και δεύτερη ευκαιρία.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Ποτουρίδης αναμένεται να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα, τώρα ειδικά που θα λείπει λόγω ίωσης ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, έπαιξε καλά φέτος όπου χρησιμοποιήθηκε με εξαίρεση το εντός έδρας 4-2 με τον Πανσερραϊκό. Εκείνο το ματς χάλασε την εικόνα του, όμως αλίμονο αν καθορίζει ένα ματς την γνώμη μας για εκείνον. Εδώ ήταν σούπερ με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο, σίγουρα μπορεί να "κουμπώσει" σούπερ με το δεύτερο στόπερ της ομάδας.

Όσο για τον Γιάννη Φετφατζίδη, επίσης θα παίξει από την αρχή όπως όλα δείχνουν και θα έχει κίνητρο. Ο μικρός ήταν η ατραξιόν του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα της περιόδου, όλοι μιλούσαν για το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, αλλά συνειδητά από ένα σημείο και μετά τέθηκε στο περιθώριο από τον Βαλβέρδε, θέλοντας να κάνει σωστή διαχείριση και να μην τον κάψει μια ώρα αρχύτερα. Κόντρα στον φιναλίστ του Κυπέλλου, μπορεί να μπει στο γήπεδο και να κάνει παπάδες. Ας θαυμάσουμε όλοι τον καλό "Φέτφα", που γουστάρει και ο λαός του Θρύλου.

Γενικότερα, ο Βαλβέρδε θα κάνει τις δοκιμές του και θα προσπαθήσει να δώσει ανάσες στους παίκτες που θεωρεί ότι έχουν τραβήξει το... κουπί φέτος, άρα δεν θα δούμε τον συνήθη Ολυμπιακό στην αρχική 11άδα. Βέβαια, όλοι οι παίκτες του ερυθρόλευκου ρόστερ οφείλουν να παίζουν στο 100% και να νικάνε κάθε αντίπαλο, γι' αυτό άλλωστε παίζουν στην πρώτη ομάδα της χώρας. Ο στόχος στο Περιστέρι είναι το διπλό και κανένα άλλο αποτέλεσμα...