ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Δεν πωλείται ο Μήτρογλου

Δεν πωλείται ο Μήτρογλου

Είναι ξεκάθαρη η θέση της διοίκησης για τον Κώστα Μήτρογλου: o παίκτης δεν πωλείται. Υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον από ομάδες της Γερμανίας, αλλά ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να τον δώσει πουθενά, καθώς ποντάρει στην αξία και στο μέλλον του παίκτη. Θέλει να συνεχίσει στον Θρύλο ο Έλληνας σέντερ φορ.
Η Βέρντερ Βρέμης έχει εδώ και πολύ καιρό στην μεταγραφική της λίστα τον Κώστα Μήτρογλου ενώ ενδιαφέρον για τον Έλληνα διεθνή υπάρχει και από άλλες γερμανικές ομάδες, οι οποίες ναι μεν ακόμη δεν έχουν επισημοποιήσει το ενδιαφέρον τους, αλλά το θέμα είναι τι θα γίνει εφόσον το κάνουν σε πράξη την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.
Η ανεπίσημη θέση της διοίκησης για τον Κώστα Μήτρογλου είναι ξεκάθαρη: o παίκτης δεν πωλείται! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει σε μεγάλη εκτίμηση το ταλέντο του 23χρονου (12/3/1988) σέντερ φορ, ο οποίος τα πηγαίνει περίφημα στο διάστημα που αγωνίζεται δανεικός στον Πανιώνιο, έχοντας σημειώσει 8 γκολ σε 9 αγωνιστικές, αποδυκνείωντας πως έχει θέση στο ερυθρόλευκο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Είναι δεδομένη η επιστροφή του στον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως δεδομένη χαρακτηρίζεται και η παραμονή του στον Πειραιά.

Στον Ολυμπιακό, άλλωστε, υπάρχει η διάθεση να δυναμώσει το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα και αυτή την στιγμή ο Κώστας Μήτρογλου χαρακτηρίζεται ως ο καλύτερος Έλληνας σέντερ φορ των ημερών μας. Είναι αλήθεια πως ο ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε επί δύο σερί χρονιές να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και ο Ισπανός τεχνικός, πλέον, παραδέχεται πως τα έχει πάει πολύ καλά στον Πανιώνιο. Ασχέτως αν θα μείνει ή αν θα φύγει από τον Πειραιά ο "Βάσκος" τεχνικός, το σίγουρο είναι πως ο 23χρονος επιθετικός, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας, θα επιστρέψει και θα παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι.

Άλλωστε, αυτή είναι και η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2014. Στον Πειραιά θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Μήτρογλου και δεν σκέφτεται την επιστροφή του στην Γερμανία. Απλά, θέλει να αισθανθεί πως τον εμπιστεύονται και να πάρει περισσότερες ευκαιρίες, κάτι που αναμένεται να συμβεί, καθώς το μέλλον του ανήκει. Έτσι και αλλιώς, οι ερυθρόλευκοι δεν "καίγονται" για απόκτηση επιθετικού. Έχουν, ήδη, αρκετούς.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου