ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Ο Μέσι φλερτάρει μοντέλο μέσω web κάμερας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μέσι φλερτάρει μοντέλο μέσω web κάμερας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Λιονέλ Μέσι την... έπεσε στο σέξι μοντέλο και ηθοποιό, Σαμπρίνα Ραβέλι μέσω videochat! Όμως, ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα έφαγε χυλόπιτα…
Ο Μέσι φλερτάρει μοντέλο μέσω web κάμερας! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Μέσι είναι εκνευρισμένος που διέρρευσε το βίντεο της συνομιλίας τους, αλλά η Ραβέλι δεν αποδέχεται ότι ήταν αυτή που το έδωσε στην δημοσιότητα…
«Ο Μέσι άρχισε να μου μιλάει όλο και πιο συχνά και έκανε το πρέσινγκ ακόμα πιο πιεστικό όταν χώρισα με τον Νέρι (σ.σ.: ο μέσος της Μοντερέι, Καρδόσο). Κουβεντιάζαμε συχνά αλλά εγώ τον έβλεπα μόνο ως φίλο. Αυτός αντίθετα ξεκίνησε να προσπαθεί να με φλερτάρει, να με γεμίζει με κομπλιμέντα, όμως εγώ πάντα αρνιόμουν», είπε σε συνέντευξή της η Ραβέλι και πρόσθεσε:
«Στη συνέχεια αρραβωνιάστηκα με τον τωρινό σύντροφό μου και ζήτησα από τον Λεό να σταματήσει να επικοινωνεί μαζί μου για να αποφύγει μπελάδες. Με άκουσε, όμως το περασμένο καλοκαίρι μου έστειλε λουλούδια σπίτι μου και με εκνεύρισε. Τώρα αντιλήφθηκα ότι οι εικόνες της συνομιλίας μου εμφανίστηκαν στην τηλεόραση».
«Εκείνος μου έστειλε ένα μήνυμα που μου έλεγε: ‘Με έβαλες σε μπελάδες, δεν ντρέπεσαι;’ Είναι πληγωμένος, όμως δεν ήμουν εγώ που δημιούργησε αυτό το χάος. Γιατί τον απέρριψα; Δεν είναι ο τύπος μου», κατέληξε.

Η Ραβέλι συνομιλεί με τον Μέσι μέσω web κάμερας by pklora7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου