ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

΅Πακέτο΅ Κίκε Φλόρες και Μακία!

΅Πακέτο΅ Κίκε Φλόρες και Μακία!
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ 5/4/2011
ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ
Άπαντες στον Ολυμπιακό περιμένουν το κρίσιμο ραντεβού του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που θα κρίνει και το μέλλον του Ισπανού τεχνικού στον ερυθρόλευκο πάγκο. Την ώρα που ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ (μάνατζερ του Βαλβέρδε) προσπαθεί να τον πείσει να μείνει στην Ελλάδα, οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν τις εναλλακτικές περιπτώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΅rednews΅ η πιθανή αποχώρηση του Βαλβέρδε φέρνει εκτός από νέο προπονητή και τεχνικό διευθυντή. Από το ρεπορτάζ που κάναμε προκύπτει το εξής. Είναι πολύ πιθανό να δούμε στον πάγκο του Ολυμπιακού για τη νέα περίοδο τον Κίκε Φλόρες με τεχνικό διευθυντή τον Εδουάρδο Μαθία. Ο τελευταίος παίζει εδώ και πολύ καιρό για να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο, αλλά με τον Βαλβέρδε το θέμα κολλούσε. Τώρα κερδίζει πολλούς πόντους.

Ο Φλόρες δύσκολα θα συνεχίσει στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Έχει απασχολήσει τον Ολυμπιακό και στο παρελθόν. Ξέρει την ομάδα έχει μιλήσει με ανθρώπους έστω και την προηγούμενης διοίκησης. Έχει εξαιρετικό όνομα και φυσικά πέρυσι οδήγησε τους ΅ροχιμπλάνκος΅ στην κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ!

Ο Κίκε Φλόρες έχει καλή σχέση με τον Μαθία. Τους συνδέει μάνατζερ… κλειδί στην υπόθεση, ο οποίος έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες στην Ισπανική αγορά…

*Από τις ίδιες πηγές μάθαμε ότι ο Καπαρός είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος για την Σεβίλλη.
www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου