Το "4 στα 4" θα κυνηγήσει ο Θρύλος το προσεχές τριήμερο, αφού έχει ανοιχτά μέτωπα σε ποδόσφαιρο, βόλεϊ ανδρών και γυναικών και πόλο.

Κατ' αρχάς, στο ποδόσφαιρο η ομάδα του Πειραιά αναμετράται την Κυριακή (19:00) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής, όπου και θα κυνηγήσει το τρίποντο της νίκης, ώστε να διατηρήσει και ει δυνατόν αυξήσει το +13 από τον Παναθηναϊκό.

Στο μπάσκετ δεν υπάρχει αγωνιστική κίνηση, ενώ στο βόλεϊ ανδρών ο Θρύλος κυνηγάει το έκτο φετινό και ένατο στη σειρά γλέντι με τον πελάτη, αυτή την φορά στην Γλυφάδα. Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη παίζει το Σάββατο (17:00) με τον Παναθηναϊκό, στοχεύοντας στο 2-0 και την πρόκριση στους τελικούς της Α1.

Αντίστοιχα, οι γυναίκες παίζουν τα... ρέστα τους την Δευτέρα (17:15) με το "τριφύλλι" για την Α1 γυναικών, καθώς με νίκη 3-0 ή 3-1 στο κλειστό του Ρέντη κατακτούν το πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Μπορούν, ας το αποδείξουν και στο τάραφλεξ.

Τέλος, η ανδρική ομάδα πόλο υποδέχεται το Σάββατο (19:30) το Π. Φάληρο στο κλειστό Κολυμβητήριο του Πειραιά, με τη νίκη να θεωρείται δεδομένη. Άλλωστε, η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων είναι τεράστια και δεν αμφισβητείται από κανέναν.