ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

SUPER LEAGUE 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

SUPER LEAGUE 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μετά τη 15μερη διακοπή, η Superleague καλωσορίζει  τους πρωταγωνιστές της και ετοιμάζεται για το μεγάλο «ξεκαθάρισμα»!

Την ώρα, λοιπόν, που ο Ολυμπιακός θα θέλει να «κεράσει» στην Καβάλα την ίδια μοίρα με τους 13 που έχουν περάσει από το «Καραϊσκάκη», ο Παναθηναϊκός θα θέλει να περάσει σαν «κύριος» από τις Σέρρες.

Κι ενώ η ΑΕΚ θα κάνει «πρόβα τελικού» με τον Ατρόμητο, Κέρκυρα-Πανιώνιος και Αστέρας-Άρης θα κάνουν «κόλαση» τις μάχες παραμονής και play-off.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 19.00 ΜΜ 
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ


Κυριακή, 3/4 (19:00)

ΑΕΚ-Ατρόμητος (NovaSports 4)

Πρόβα είναι και… γυρίζει! Από ‘κει που έμοιαζε «ζέσταμα» για τον τελικό του Κυπέλλου, μετατράπηκε σε «καυτό» και για το πρωτάθλημα! Ψάχνοντας εμφάνιση που θα σβήσει κάπως την οργή της εξέδρας για το «Καραϊσκάκη», η ΑΕΚ δε θέλει… ούτε να σκέφτεται πως θ’ αντιδράσει εκείνη, αν ο Ατρόμητος πάρει την (πρώτη έπειτα από οκτώ ματς) νίκη του και μείνει -ό,τι κι αν κάνουν οι άλλοι- εκτός ζώνης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Καρσιώτης (Κορινθίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ


Αστέρας Τρίπολης-Άρης (NovaSports 7)

Ή τώρα ή… ποτέ! Ίσως όχι η τελευταία, αλλά σίγουρα η μεγαλύτερη ευκαιρία τους. Ή την αρπάζει ο Αστέρας (και εκμεταλλευόμενος πιθανές απώλειες του Ατρόμητου και της Κέρκυρας αναπνέει ξανά καθαρό αέρα εκτός ζώνης) ή την «τσιμπάει» η ανανεωμένη ομάδα του Τσιώλη και… δεν παραιτείται από την πιθανότητα να προλάβει τα play-off.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Αστέρα Τρίπολης


Εργοτέλης-Ηρακλής

«Της Κρήτης» ναι. «Μάχη» δύσκολα. Ισόβαθμοι ακριβώς πάνω από το… σετ εκείνων που «σκοτώνονται», Εργοτέλης και Ηρακλής δύσκολα θα ρισκάρουν να χάσουν και να μπλέξουν ξανά σ’ αυτό. Όποιος (και αν) ξεπεράσει την επιφυλακτικότητα -και το εμπόδιο του άλλου- σχεδόν ξεμπλέκει οριστικά από τους μπελάδες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Μαγιάννης (Άρτας)

ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο


Κέρκυρα-Πανιώνιος (NovaSports 6)

Νησί… σωτηρία! Το μεγαλύτερο μέτωπο στο «ξεκαθάρισμα» της παραμονής βρέχεται από θάλασσα! Με τον νικητή να γεμίζει βαθμολογικό οξυγόνο τα πνευμόνια του και τον χαμένο να γεμίζει άγχος (για το ενδεχόμενο τα άλλα αποτελέσματα να τον ρίξουν στη ζώνη) «Φαίακες» και Νεοσμυρνιώτες πρωταγωνιστούν στο πιο… «do or die» παιχνίδι της αγωνιστικής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Καρατζίκας (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας


Ολυμπιακός Βόλου-SKODA Ξάνθη (NovaSports 3)

«Βολεμένοι»… στο Βόλο! Προερχόμενοι από μεγάλες νίκες που τους έκαναν αφεντικά (έκαστο… στο είδος του) τρακάρουν οι δύο αντίπαλοι στο Πανθεσσαλικό. Εκεί όπου οι γηπεδούχοι θα πρέπει να εμποδίσουν τους ακρίτες να σωθούν και μαθηματικά (το καταφέρνουν σε περίπτωση νίκης) αν θέλουν να «εξαργυρώσουν» (με ένα ακόμα βήμα προς τα play-off) το μεγάλο διπλό στην Καβάλα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσινιάρης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Τουμπάκαρης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό


Ολυμπιακός-Καβάλα (ΝΕΤ)

Το θέλει «καθαρό»! Μετά το ανεπανάληπτο πάρτι με την ΑΕΚ, στο οποίο γιόρτασε και επίσημα τη στέψη του, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έχει κι άλλο «τίτλο» να υπερασπιστεί: Αυτόν του… κατόχου μιας από τις ελάχιστες «αμόλυντες» έδρες παγκοσμίως (13 νίκες σε ισάριθμα ματς)! Μόνο αν η Καβάλα γίνει η πρώτη που θα τη «μαγαρίσει» φέτος, θα διατηρήσει κάποιες από τις ελπίδες (που της «σακάτεψε» την περασμένη αγωνιστική ο Ολυμπιακός Βόλου) για να βρεθεί στα play-off.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σωτηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Αργυρός (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: «Καραϊσκάκη»


ΠΑΟΚ-Λάρισα (NovaSports 1)

Ο «θάνατός» σου, η… ανασύνταξή μου! Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος (που του επέτρεψε να συνέλθει κάπως από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο) ο ΠΑΟΚ θέλει να «χτίσει» -τουλάχιστον- ψυχολογία για τα play-off. Για να το καταφέρει, θα πρέπει να πατήσει στη… ρημαγμένη των «βυσσινί», που έχουν μείνει μεν πέντε αγώνες αήττητοι, αλλά οι τέσσερις ισοπαλίες στο ίδιο… σετ τους έχουν κρατήσει πλέον «με μηχανική υποστήριξη» στη ζωή.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς (Αχαΐας), Γούκος (Ηπείρου)

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα


Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός (Nova Highlights)

Στις Σέρρες για (επιπλέον) καλύτερες μέρες! Έστω και αν χρειάστηκε ένα μικρό διάστημα, ο Παναθηναϊκός έδειξε να συνέρχεται και με δύο σερί νίκες, ξεπέρασε το ντέρμπι του «Καραϊσκάκη». Ξεπερνώντας και το χαμηλό εμπόδιο του καταδικασμένου Πανσερραϊκού, θέλει να συνεχίσει τις διαβεβαιώσεις πως θα μπει απόλυτο «αφεντικό» στα play-off.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπιτσίδης (Θράκης), Κουρομπύλια (Καρδίτσα)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Σερρών


Η επόμενη αγωνιστική (29η)

Κυριακή, 10/4 (19:00)

Άρης-Ολυμπιακός Βόλου
Ατρόμητος-Ηρακλής
Ηρακλής-ΠΑΟΚ
Καβάλα-SKODA Ξάνθη
Κέρκυρα-Εργοτέλης
Λάρισα-ΑΕΚ
Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης
Πανιώνιος-Πανσερραϊκός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου