Ο Μιγκέλ Άνχελ Μογιά είναι ο πρώτος υποψήφιος αυτή τη στιγμή για να καθίσει τη νέα σεζόν κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού όπως, εξάλλου, σας ενημέρωσε και χθες το Thrylos.gr.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση στη Βαλένθια για τον 27χρονο τερματοφύλακα που θέλει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του αφού οι... νυχτερίδες, παρά το ότι ξόδεψαν 5 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσουν, τον άφησαν στον πάγκο. Και απ' όσο φαίνεται οι οικονομικές αξιώσεις της Βαλένθια δεν θα είναι υψηλές κάτι που σημαίνει πως ο δρόμος προς τη μεταγραφή ανοίγει ακόμη περισσότερο.

Δεν είναι όμως μόνο ο Μογιά στη λίστα των τερματοφυλάκων. Είναι πολλοί ακόμη. Πάρα πολλοί για τους οποίους έχετε ενημερωθεί στο παρελθόν. Υπάρχουν τερματοφύλακες με πιο... βαρύ όνομα αλλά και άλλοι που δεν... γεμίζουν το μάτι αλλά έχουν τις ελπίδες τους.

Ένα... βαρύ όνομα είναι, αναμφίβολα, αυτό του Μανουέλ Αλμούνια. Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Άρσεναλ έχει προταθεί και εξετάζεται. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, και όχι μόνο, δε φαίνεται να ενθουσιάζεται με την προοπτική αυτή αφού στο μεγάλο λιμάνι προτιμούν, γενικότερα, πιο νέους παίκτες. Παράλληλα, ζητώντας 1,5 εκ. ευρώ καθαρά το χρόνο ο Ολυμπιακός δεν μπαίνει καν σε διαδικασία συζήτησης μαζί του. Πάντως, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε την περίπτωση εφόσον, μάλιστα, ρίξει κάμποσο τις απαιτήσεις του.

Στη λίστα των τερματοφυλάκων που ενδιαφέρουν είναι και ο Κοστάντζο της Βασιλείας, ένας Αργεντινός τερματοφύλακας, ο οποίος, μάλιστα, μένει ελεύθερος είναι μία περίπτωση που πάντα εξετάζεται με προσοχή. Ποιοί θα αποκτηθούν τελικά; Κάντε λίγη υπομονή ακόμη...