ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Ολυμπιακού – Τρεντίνο

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Ολυμπιακού – Τρεντίνο


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΖΟΥΡΙΤΣ…Σε αρκετά καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συζήτηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Τρεντίνο, αναφορικά με την μετακίνηση του Δημήτρη Τζούριτς στην Ιταλική ομάδα. Την πλευρά του Ολυμπιακού εκπροσώπησαν τα μέλη του ΤΑΠ, Παντελής Ταρνατώρος και Βασίλης Καλλιμάνης, ενώ την Ιταλική πλευρά ο Τζένεραλ Μάνατζερ της Τρεντίνο, Τζουζέπε Κόρμιο.
Η Ιταλική πλευρά έκανε την προσφορά της, η αντίστοιχη του Ολυμπιακού έκανε την δική της αντιπρόταση, χωρίς να υπάρξει κάποια συμφωνία, αυτός όμως δεν σημαίνει πως η μεταγραφή του Τζούριτς έχει πέσει σε «τέλμα». Αντίθετα, τόσο η Ιταλική πλευρά, όσο και η «ερυθρόλευκη» θα μεταφέρουν τα όσα συζητήθηκαν στα ανώτερα διοικητικά κλιμάκια των δύο ομάδων.
Στην συζήτηση παραβρέθηκε και ο Έλληνας εκπρόσωπος του παίκτη, Θανάσης Μιχαλόπουλος, ενώ όσον αφορά τον ίδιο τον Τζούριτς, αναμένεται να ταξιδέψει μέχρι την Ιταλία για να συζητήσει και αυτός, από την πλευρά του, με την διοίκηση της Τρεντίνο.
Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δεν εμφανίζεται σε καμία περίπτωση αδιάλλακτος στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Δημήτρη Τζούριτς। Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να «φράξουν» τον δρόμο του Σερβοέλληνα άσσου, όμως, ακριβώς επειδή ο Τζούριτς είναι ο σπουδαιότερος και πλέον ακριβός παίκτης της ομάδας, θα παραχωρηθεί μόνο σε περίπτωση που τα οικονομικά ανταλλάγματα είναι τέτοια που οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα είναι 100% ωφελημένοι από την αποχώρηση του.
www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου